Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Lansari de la Salonul Auto Geneva. Partea 2.

VW Arteon


Ieri am avut primul articol despre mașinile mai normale care vor fi lansate in acest an și și-au făcut debutul la Salonul Auto Geneva. Doar că lista era prea mare pentru un singur articol așa că in loc să facem indigestie, diaree, erecție masivă, stop cardiac și alte chestii tari, am decis să fac 2 episoade. Nu știu din ce serial, dar chiar nu mai contează. Să vedem celelalte chestii tari lansate la Salonul Auto Geneva 2017 ! Va fi un articol foarte, foarte nemțesc !




  1. Audi RS5



O mașină destul de așteptată. Este primul Audi RS de cand fostul șef de la Lamborghini a fost transferat la divizia RS, divizie care acum se cheamă Audi Sport. Deci este primul produs al unui rebranding total.


Și cum se prezintă nou născutul ? Cu 444 de cai putere dintr-un 2.9L V6, RS5-ul se află intre BMW M3/M4 și Mercedes C63 AMG. 0 – 100 in 3.9 secunde și viteza maximă 280 km/h. Viitorul sună bine la divizia RS:


2.Mercedes E63 AMG 4matic Estate



Big dick has arrived. Etalonul de referință in clasa berlinelor de viteză. E Class-ul insuși este un etalon al berlinelor. E-Class Estate este etalonul de referință pentru break-uri pentru că este cea mai bună și cea mai spațioasă, generație de generație.


Cifrele : halucinante. Un motor de 4.0L V8 ( același de pe E63 AMG, CLS63 AMG, AMG GT ) ce dezvoltă 603 cai putere și atinge 100 km/h în 3.5 secunde, plecând de pe loc. Pana unde ? Pana la 300 km/h. Într-un break. Nu știu de ce ai avea nevoie de o asemenea performanță intr-un break, dar e bine de știut că poți.


Mai ales acum că BMW a anunțat că nu vom avea parte de un BMW M5 Touring in această generație, bătaia se dă acum intre Mercedes și Audi. Audi RS6-ele Avant actual dezvoltă 605 cai putere, dar unul nou este pe drum. Va fi interesant. Vreau incă o pereche de chiloți !



  1. Seat Ibiza



Seat Ibiza este un Polo mai bun, chiar dacă spaniolii au avut la dispoziție aceleași unelte ( mai puține de fapt ) ca și germanii.


În articolul anterior am vorbit despre Ford Fiesta care și-a făcut debutul la Salonul Auto Geneva. Nu e singurul. Salonul Auto Geneva a găzduit lansarea și a lui Nissan Micra și a lui Seat Ibiza.


Spre deosebire de Fiesta care este evoluție, Ibiza este revoluție. Întreaga mașină a fost construită de la 0 pentru mai mult spațiu interior, mai multă tehnologie, rigidate, eficiență și alte cuvinte sofisticate pe care nu le înțeleg dar le scriu pentru că dă bine la facebook.


Motoarele vor incepe de la 1.0L TSI de 94 de cai pentru benzină și veșnicul 1.6 TDI de 79 de cai.


A da, în a doua jumătate a lui 2017 se va lansa motorul de 1.5TSI pentru toată lumea din concernul VW, inclusiv Ibiza. Ideea este preluată de la Volvo : se face un piston universal de 500 cmc, iar apoi se adaugă in funcție de necesități. 3 pistoane pentru un motor de 1.5L pentru mașini mai mici, 4 pistoane pentru un 2.0L bun de berline, 5 pistoane pentru un 2.5L bun de sport, 6 pistoane pentru un 3.0L bun de limuzină. E o idee genială pentru că nu mai trebuie să construiești 10.000 de motoare diferite, ai o platformă comună pentru toate mașinile. Volvo a aplicat strategia cu succes așa că așteptăm rezultatul nemților !


4.Skoda Kodiaq Scout


 


Similar Articles

AproapeMasini

25 March 2017

Fără categorie



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA