Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Pareri: Toyota Yaris III ( 2011 – prezent )

Toyota Yaris III, masina preferata a domnisoarelor ce traiesc la oras si care vor ceva mai mult decat un Clio. Toyota Yaris III, o masina atat de japoneza incat ar trebui sa vina cu un Wok in portbagaj.



Toyota Yaris III a venit sa inlocuiasca a doua generatie si practice sa ii care torta in a fi una din cele mai ravnite supermini de pe piata. La fel cum se uitau barbatii prin 2000, seara pe Atomic TV la reclame la numarul 89-89-989, asa se uita si doamnele si domnisoarele la Toyota Yaris III. Asta pentru ca japonezii au avut cativa ani la dispozitie ca sa perfectioneze aceasta masina si rezultatele se vad.


Mai mult decat atat, la fel ca si in cazul lui BMW F30, pentru a treia generatie de Yaris s-a jucat totul pe o singura, pe un singur motor. Doar ca in cazul german vedeta serii e un diesel de 2 litri in 4 cilindri, o configuratie la fel de banala in Europa precum berea neagra si la fel de prezent precum romanii. Practic, e peste tot.  Si cu ce au venit japonezii? Cu un minuscul dar legendar 1.33 benzina de 99 de cai. Da, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, unul din cele mai importante motoare Toyota are o cilindree de sticla de vin. Am acasa un Zanussi cu motor mai mare.


Similar Articles

AproapeMasini

04 June 2019

Fără categorie



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA