Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Furnizorii aduc noi viziuni pentru o noua era

Pe fondul unui peisaj auto in schimbare rapida, CES ofera furnizorilor de piese un loc larg de a-si prezenta viziunile despre viitor.


Sursa: aldianews.com


Impactul pandemiei de COVID-19, lista aparent nesfarsita de provocari de aprovizionare cu care s-a confruntat industria si trecerea accelerata la vehiculele electrice i-au fortat pe furnizori sa-si reexamineze lanturile de aprovizionare si sa se gandeasca la rolul pe care ar trebui sa-l joace in aceasta lume noua.


CES ofera furnizorilor un loc larg de a-si expune viziunile despre cum va arata viitorul.


CES „a fost un punct de focalizare major pentru inovatii si cele mai noi tehnologii timp de multi ani, iar importanta sa s-a extins de mult dincolo de electronicele de larg consum”, a declarat Yves Andres, membru al consiliului de conducere.


Furnizorii importanti de la CES in acest an, inclusiv Robert Bosch, ZF Group, Continental si Valeo, vor sustine conferinte de presa care detaliaza eforturile viitoare.


Magna International revine la CES in cautarea de a-si etala cele mai recente inovatii in asistenta soferului si tehnologia de electrificare.


Standul CES al Magna va include prima afisare publica a tehnologiei sale „de suprafete de transformare”, a spus compania. Sistemul, care va fi afisat pe un panou frontal, poate „schimba forma exterioara a unui vehicul si se poate adapta pentru a imbunatati eficienta si functionalitatea”, a spus compania. De asemenea, isi va etala tehnologia SmartAccess, despre care a spus ca „elimina necesitatea unui stalp B, imbunatatind accesibilitatea la cabina principala”.


„Peisajul auto evolueaza rapid, iar CES ne permite sa incepem noul an, afirmand pozitia noastra principala in transformarea in realitate a solutiilor pregatite pentru viitor”, a declarat Eric Wilds, director de vanzari si marketing Magna, intr-un comunicat.


Hyundai Mobis va avea cel mai mare display CES din istoria sa, cu vehicule concept care ii transmit viziunea pentru viitor.


Vehiculul M.Vision TO dispune de un sistem de conducere autonoma care cuprinde camere, radar si lidar, precum si scaune care pot fi pliate si rotite pentru a profita de absenta soferului. M.Vision HI de la Hyundai este conceput pentru a semnala modul in care viitoarele masini pot fi folosite pentru „agrement, relaxare si activitati in aer liber”, inclusiv prin utilizarea sticlei de pe vehicul ca ecran de film.


Acesta va fi primul CES pentru Forvia, compania formata prin achizitia Hella de catre Faurecia in februarie. Compania franceza este al saptelea cel mai mare furnizor de piese din lume, cu vanzari de piese la nivel mondial catre producatorii auto de 25,88 miliarde de dolari in 2021.


Sursa: inc.com


Marelli, al 20-lea cel mai mare furnizor din lume, va folosi CES pentru a-si prezenta tehnologia Diorama Display, printre alte produse noi. Potrivit lui Marelli, display-ul head-up „ofera reflexii de inalta calitate pe marginea inferioara a parbrizului” si „vizibilitate clara si lizibilitate” pentru indicatiile de navigatie sau avertismentele de pericol.


Asociatia Producatorilor de Piese Auto, care reprezinta furnizorii din Canada, isi va dezvalui crossover-ul autonom, electric, Project Arrow, dupa ani de dezvoltare.


Proiectul Arrow este o colaborare intre 58 de companii canadiene pentru a construi un vehicul realizat aproape in intregime cu piese fabricate in tara.


Potrivit APMA, printre participantii la proiect se numara Martinrea International Inc., Dana TM4, Michelin si Toyota Canada.


„Construim o singura masina. Dar vom arata tuturor ca avem tot ce au in Silicon Valley pentru a avea o cultura de startup”, a declarat Volpe pentru Automotive News Canada in acest an.


Similar Articles

Munteanu Ioana

04 January 2023

Fără categorie



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA