Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Land Rover Defender, cel mai vandut JLR

Defender a fost cel mai vandut JLR in ultimele sapte trimestre, deoarece compania a dat prioritate modelelor cu marja mai mare pe fondul deficitului de cipuri.


Sursa: topgear.com


Jaguar Land Rover a adaugat o a treia tura de schimb pentru SUV-ul Land Rover Defender la uzina sa din Slovacia pentru a ajuta la eliminarea comenzilor restante pentru modelul sau cel mai bine vandut.


Defender, care este disponibil in trei lungimi diferite de caroserie, a fost cel mai vandut JLR in ultimele sapte trimestre, deoarece compania a dat prioritate modelelor cu marja mai mare pe fondul deficitului de cipuri.


Offroaderul a ocupat primul loc in topul producatorului de automobile pentru vanzari retail pentru trimestrul incheiat pe 31 decembrie, la 23.816 de unitati, arata cifrele companiei. Comenzile pentru Defender raman ridicate la aproximativ un sfert din portofoliul de comenzi al companiei, a spus JLR.


„Pe masura ce trecem la trei schimburi, veti vedea ca din ce in ce mai multe dintre comenzile noastre de pe Defender vor incepe sa scada si vanzarile vor creste”, a declarat CEO-ul interimar Adrian Mardell.


JLR se concentreaza pe cresterea productiei Defender, Range Rover si Range Rover Sport, pe care le-a numit „cele mai profitabile trei modele”. Cele trei modele au reprezentat 64% din cifrele angro ale companiei.


Sursa: landrover.ro


JLR a fost fortata sa reduca productia modelelor sale mai accesibile, deoarece criza cipurilor a continuat sa impiedice abilitatile companiei de a construi masini. Fabrica care construieste Defender in Nitra, Slovacia, a fost omisa din reducerile de productie.


Cele mai scumpe doua modele ale JLR, Range Rover si Range Rover Sport, au fost al doilea si, respectiv, al treilea cel mai vandut vehicul, contribuind la cresterea pretului de vanzare al companiei la peste 87.000 de dolari, a spus Mardell.


„Range Rover, Range Rover Sport si arhitectura MLA pe care sunt construite ambele modele sunt fundamentale pentru modelul nostru de afaceri si succesul nostru in afaceri”, a adaugat Mardell.


Mardell a spus ca volumul normal de vanzari al JLR, fara constrangeri de productie, a fost de aproximativ 40.000 de vehicule pe luna, in crestere fata de aproximativ 27.000 de vehicule in prezent.


 


Similar Articles

Munteanu Ioana

11 February 2023

Fără categorie



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA