Aproape Masini

Acum avem si magazin online

JLR foloseste AI Everstream Analytics pentru a evita problemele lantului de aprovizionare

JLR a incheiat un parteneriat cu compania de cartografiere a lantului de aprovizionare si de analiza a riscurilor Everstream Analytics pentru a utiliza AI pentru a-si monitoriza lantul de aprovizionare in timp real.


Sursa: techshotsapp.com


Everstream Analytics, va integra inteligenta artificiala in sistemul producatorului auto din Marea Britanie pentru a ajuta la evitarea viitoarelor probleme globale de aprovizionare.


Noua tehnologie AI, dupa cum a spus JLR , ii va permite sa-si monitorizeze lantul de aprovizionare in timp real si sa protejeze productia modelelor sale actuale si urmatoarea generatie de vehicule electrice.


JLR, unitate a Tata Motors din India, a declarat ca tehnologia Everstream i-a permis deja sa evite intreruperea in oficiile globale de marfa pentru a livra vehicule clientilor.


„Prin colaborarea noastra cu Everstream Analytics, valorificam puterea AI pentru a gestiona in mod proactiv riscurile inainte ca acestea sa provoace intreruperi in productie”, a declarat directorul executiv al JLR pentru operatiuni industriale, Barbara Bergmeier, intr-un comunicat.


Acesta a spus ca tehnologia foloseste o combinatie de AI , analiza predictiva, invatare automata si intuitie umana pentru a reprezenta pe o harta globala incidentele emergente, cum ar fi dezastrele naturale, grevele, incalcarile de date si problemele de export.


Sursa: reuters.com


Intr-o lume post-pandemica, plina de intreruperi in lantul de aprovizionare, un grup in crestere de startup-uri si firme de logistica consacrate au creat o industrie de mai multe miliarde de dolari pentru a aplica AI si invatarea automata pentru a ajuta companiile sa minimizeze perturbarile.


JLR a fost lovit in mod deosebit de lipsa globala de cipuri semiconductoare, care a fortat marii producatori de automobile sa reduca productia anumitor modele.


Producatorul auto a revenit la profitabilitate in ultimele doua trimestre si in cel mai recent trimestru a reprezentat doua treimi din veniturile totale ale Tata.


Similar Articles

Munteanu Ioana

19 June 2023

Fără categorie



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA