Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Porsche va regandi planul de a renunta la vanzarile din SUA

Porsche le-a spus dealerilor ca se asteapta ca vanzarile din SUA sa ajunga la 80.000 anul viitor.


Sursa: porsche.com


Porsche intentiona sa renunte la motorul cu combustie Macan in SUA in 2025 sau 2026. Dar acum, compania va adopta o abordare de asteptare pentru a merge doar cu vehiculele electrice cu cel mai bine vandut model, le-a spus Porsche retailerilor sai din SUA la un moment dat.


„Vor sa-l revizuiasca”, a declarat un retailer de la intalnire pentru Automotive News . „Vor vedea cum vor merge vanzarile in urmatorii doi ani”.


Anul trecut, Macan a reprezentat o treime din vanzarile Porsche in SUA. Dealer-ul a spus ca teama de a opta pentru modelul complet electric de volum se refera la lipsa unei infrastructuri publice de incarcare bine intretinute.


„Au primit respingerea clientilor”, a spus acesta. „Au realizat ca nu exista suficiente incarcatoare acolo” pentru a sprijini baza de clienti Macan.


La intalnire, la care a participat CEO-ul Porsche Cars North America, Kjell Gruner, directorii au contestat planurile de a urma industria auto in conectarea la reteaua Supercharger a Tesla.


„Executivii au indicat ca incearca sa obtina cat mai multe incarcatoare posibil.”


Retailerii au vazut Macanul electric si fastback-ul Taycan. De asemenea, a fost afisat conceptul de hipermasina Mission X, recent dezvaluit, care va evolua probabil intr-un succesor 918 complet electric.


Pe langa faptul ca este in fruntea liniei de top a marcii, Macan este esential pentru indeplinirea misiunii Porsche de a-si diversifica baza de clienti.


Sursa: motorisumotori.it


„Unul dintre lucrurile de care nu sunt multumiti este ca varsta medie a unui sofer Porsche este de peste 50 de ani”, a spus dealerul. „Ei vor sa fie oriunde intre 25 si 35”.


Porsche lanseaza formate alternative de vanzare retail si transforma magazinele ca spatii de intalnire casual pentru clienti si fani.


Intre timp, echipele de vanzari retail sunt indemnate sa adopte o abordare „mai blanda”, mai putin tranzactionala.


Din punct de vedere istoric, un tanar de 24 de ani care a intrat in showroom ar fi putut fi respins ca nefiind un cumparator serios. Porsche „incearca sa schimbe aceasta mentalitate”, a spus acesta. Extinderea bazei de clienti este esentiala pentru a creste volumul pentru brandul de nisa.


Porsche le-a spus dealerilor ca se asteapta ca vanzarile din SUA sa ajunga la 80.000 anul viitor, in crestere cu aproape 15% fata de 2022.


Similar Articles

Munteanu Ioana

01 July 2023

Fără categorie



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA