Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Tesla trebuie sa ofere demonstratii de asistenta pentru sofer pentru fiecare vanzare

Personalul Tesla trebuie acum sa instaleze si sa demonstreze tehnologia companiei de asistenta pentru sofer inainte de a preda masinile cumparatorilor din America de Nord, o cerinta despre care Elon Musk spune ca va incetini livrarile.


Sursa: electrek.com


Personalul Tesla trebuie acum sa instaleze si sa demonstreze tehnologia companiei de asistenta pentru sofer inainte de a preda masinile cumparatorilor din America de Nord, o „cerinta grea” despre care CEO-ul Elon Musk spune ca va incetini livrarile.


Musk a instruit angajatii sa efectueze o „calatorie scurta de testare” cu clientii pentru a arata sistemul de pe piata Tesla drept Full Self-Driving, conform unei note interne vazute de Bloomberg News. Lucratorii vor trebui de asemenea, sa efectueze verificari asupra oricaror vehicule returnate din serviciu.


„Stiu ca acest lucru va incetini procesul de livrare, dar este totusi o cerinta grea”, a spus Musk, invocand nefamiliaritatea cu capacitatile sistemului Tesla. „Este foarte important.”


In plus, producatorul auto va oferi o luna de incercare a sistemului clientilor existenti si noi din SUA.


„Toate masinile din SUA care sunt capabile de FSD vor fi activate pentru o luna de incercare saptamana aceasta”, a confirmat luni CEO-ul Tesla, Elon Musk, intr-o postare pe platforma de socializare X.


Proba a fost oferita pentru noile vanzari ale modelelor Tesla X, S si Y, conform site-ului Tesla.


Tesla si Musk nu au raspuns imediat solicitarilor de comentarii.


Sursa: cnbc.com


Directiva arata cum Tesla strange fraiele tehnologiei care este atat o sursa semnificativa de venituri, cat si un magnet pentru controverse. Producatorul auto a atras atentia asupra marketingului sau de caracteristici cu nume precum Full Self-Driving si Autopilot, care ar putea sugera ca masinile se conduc singure, in ciuda faptului ca le solicita soferilor cu atentie sa tina mainile pe volan.


Musk a spus in memoriu ca „aproape nimeni nu realizeaza cat de bine functioneaza FSD (supravegheat)”.


Miscarea ar putea ajuta, de asemenea, sa justifice pentru cumparatori costul FSD, pe care Tesla il vinde cu 12.000 de dolari. Compania promite in materialele de marketing ca „masina ta se va putea conduce singura aproape oriunde cu interventia minima a soferului si se va imbunatati continuu”.


Similar Articles

Munteanu Ioana

26 March 2024

Fără categorie



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA