AproapeMasini a fost recent intr-o excursie in Germanezia si a fost fascinat complet de serviciile pe care le ofereau si a ramas fascinat de aceasta activitate. De fapt, i-a placut atat de mult aceasta activitate incat a dorit sa o implementeze si pe propriul site.

Aceasta ar fi introducerea dramatica despre noua sectiunea de Servicii , unde voi incerca sa ajut si mai mult comunitatea, doar ca aici va fi contracost.

De asemenea, oricand va astept si cu donatii catre: paypal.me/aproapemasini . Din pacate aici pot doar sa iti multumesc si sa iti cant „Fost-am dus” de la Ro-Mania.

De ce am luat decizia de a oferi si cateva servicii ?

In primul rand am observat ca foarte multi oameni au nevoie de foarte mult ajutor pe zona auto. De la recomandari auto pana la redactarea unui anunt auto de vanzare, am ajutat si voi ajuta in continuare oamenii cu aceste teme. 

Doar ca din ce in ce mai multi oameni imi scriu zilnic. De o parte e foarte bine pentru ca pot ajuta oamenii, de alta parte imi ocupa din ce in ce mai mult timp si imi este din ce in ce mai greu sa jonglez intre job-ul clasic pe care il am si proiectul AproapeMasini. Logic, daca ma intrebi ce as alege intre job clasic si AproapeMasini, as alege clar Helmuth Duckadam. Asta, AproapeMasini.

Astfel, voi oferi urmatoarele servicii, unele simple si altele mai complexe ce vor fi discutate in privat. Practic, la fel cum sunt 3 tipuri de zile: Zile bune, zile rele si zi-le Gutza!, asa e si cu gama de servicii marca AproapeMasini:

  • Consultanta auto – Imi dau cu parerea si te ajut ca sa iti faci o idee despre ce masini s-ar potrivi pentru tine. Iar daca vrei sa treci la nivelul urmator, pot ca sa iti gasesc o masina potrivita pentru tine, eventual si din zona ta. Strang cateva anunturi pentru tine si ti le prezint, cu argumente. Aici lucrez doar pe baza de donatie sau abonament Patreon.
  • Consultanta achizitie auto – Imi dau cu parerea despre ce masina ti s-ar potrivi, iti gasesc cateva modele din zona ta, vin cu tine sa verificam masina initial (vizual, uzura, acte, functionalitate), apoi verificam masina la mecanic. De fapt, poti nici sa nu mai vii, tu imi spui masina si de restul ma ocup eu. Preturile variaza asa ca te rog sa ma contactezi in privat.
  • Redactare anunt vanzare auto – Ori ca nu te pricepi prea bine, ori ca nu ai timp ori ca nu vrei un anunt standard de samsar, eu te pot ajuta cu un anunt personalizat de vanzare pentru masina ta. Pentru ca orice masina spune o poveste si merita sa o aiba spusa.
  • Servicii de content writing auto – Daca iti place ce delirez pe aici si ai nevoie de ajutor pe partea de content, scrie-mi in privat si stabilim impreuna ce putem face pentru site-ul tau.
  • Filmari evenimente auto – Acesta este unul din cele mai complexe servicii de aici asa ca va trebui sa discutam in privat despre acest lucru. Aici va trebui discutat din timp intrucat vom fi doi oameni si va trebui sa ne sincronizam calendarul. Ne deplasam prin toata tara asa ca asteptam mesaj in privat.

Aceasta este lista initiala de servicii dar cu siguranta se va extinde.

Asadar, aceasta este doar o cale prin care doresc sa ies din zona unui job clasic si sa ma dedic in totalitate AproapeMasini!

Cum ne auzim?

In principal ai toate modalitatile deja postate pe pagina de Contact, dar le voi repeta pe cele mai mari:

Gmail: [email protected]

Whatsapp: 0748386874