Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Land Rover expune urmatorul Range Rover SV

Registrul de comenzi se va deschide la inceputul lui 2022 pentru modelul SV 2023 sau ultima fita in materie de Range Rover.



Sursa: CNET


In urma noului Range Rover vine Range Rover SV, un SUV de la Land Rover’s Special Vehicle Operations despre care Land Rover SUA spune ca are suficiente „detalii exclusive de design si alegeri de materiale”, incat ofera clientului o „mai mare posibilitate de personalizare decat niciodata.”


Land Rover a declarat ca va deschide registrele de comenzi pentru Range Rover SV „la inceputul lui 2022”. Ca de fiecare data cand se lanseaza un nou Range Rover excesiv, oligarhii au motive de bucurie de Craciun.


Motorul V-8 twin-turbo de 4,4 litri, construit de BMW, este standard pe SV. Range Rover doreste sa anunte preturile SV in luna ianuarie fara a preciza o data fixa.


O bara de protectie frontala exclusiva pentru SV, grila cu cinci bare si insignele SV evidentiaza exteriorul noului SV, iar Land Rover spune ca eventualii cumparatori pot alege dintre sapte optiuni de roti. Exista 14 variante de culori in plus fata de gama standard de culori, iar serviciul de vopsea SV Bespoke Match to Sample „poate reproduce orice culoare exterioara pe care o cere un client daruind un spatiu practic nelimitat pentru individualitate”, spune Land Rover.


Sursa: Promotor


Pielea monotona este standard cu broderia SV. Land Rover spune ca va avea mai multe detalii despre pieile optionale specifice SUA, in ianuarie. Schimbatorul de viteze, Terrain Response si comenzile de volum sunt ceramice.


Land Rover spune ca modelul cu ampatament lung va oferi o configuratie optionala cu patru locuri, cu o masa rabatabila si un frigider si cam tot ce iti pot imagina si astepta de la un Range Rover pentru bogati, in conditiile in care un Range Rover normal e pentru saraci.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA