Ti-a fost dor de delirul meu redactorial? Si mie. Si uite ca asa a iesit un nou Top 60 de masini de cumparat in 2021 – Editia de 15000 de euro. Practic, trilogia continua cu episodul IV.

De ce 15000 euro?

Am sa fiu sincer cu tine si am sa spun ca e in principal multumita publicului, cei 2 cititori avand o sete demna de Codrin Bradea si uite ca asa s-a cerut si un top pentru un buget de 15000 euro. Doar ca aici esti in zona Zoster….asta, esti intr-o zona foarte ciudata din punct de vedere automobilistic pentru ca aici ai si masini noi si masini second hand, ai si masini electrice dar ai si masini cu motoare de 5 litri V8. Pana acum mi se pare cel mai diversificat e-book dintre toate iar batalia dintre modele a fost mai ceva decat bataia dintre Dana Roba si Sexy Morosanca pe platoul emisiunii Xtra Night Show, la Capatos.

Cat ma costa ca sa cumpar Top 69 de masini de cumparat in 2021 – Editia 15000 euro?

Pentru un fabulos 20 de RON poti avea si tu ultima fita de ebook marca AproapeMasini. Iar daca voi avea minim o cumparatura promit ca ma apuc si de editia de 20000.

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi catre magazinul online si sa faci o plata securizata de care s-au ocupat profesionisti in IT, nu eu. Iar dupa ce se confirma plata vei primi un mail de confirma si apoi vrei primi inca un mail cu ebook-ul.