Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Salonul auto de la Geneva primeste unda verde pentru 2022

Sper sa nu ma luati prea tare cu certificatul verde si alte chestii pentru ca aici e o fosa septica auto asa ca avem motiv de bucurie! Salonul auto de la Geneva se pare ca revine in forta ca sa ne ia ochii si banii.



In cazul in care nu stiai, momentan prin lume exista o pandemie si multe evenimente anul trecut nu s-au tinut. La fel cum a fost si cu Salonul auto de la Geneva care a stat pe chituci atat in 2020 cat si in 2021 dar se pare ca pentru 2022 cel mai mare eveniment auto a primit unda verde.


Desigur, totul va fi organizat ca sa respecte normele de igiena si sanatate impuse peste tot, dar editia 91 va fi una speciala si asteptata pentru ca Salonul auto de la Geneva someaza intr-o perioada interesanta, in care producatorii auto iau cu asalt zona de masini hibride si electrice. Cu siguranta se vor anunta noi masini cat si strategii de la producatorii nostri preferati si poate vom vedea si noul Dacia Stepper.



Cand are loc Salonul auto de la Geneva 2022?


Evenimentul e oficial deschis publicului in perioada 19-27 Februarie 2022, iar in perioada 16-18 Februarie va avea acces presa.


Cat costa?


Daca iti cumperi bilet online te va costa 15 euro iar daca vii dupa 16:00 atunci va costa doar 7.50 euro desi probabil majoritatea conferintelor vor fi gata.


Daca nu crezi in internet si vrei sa cumperi de la tejghea, atunci biletul costa 20 euro iar daca vii dupa 16:00 atunci va fi doar 12 euro. Desi, cu banii economisiti cu biletul online iti poti cumpara lejer o bere deci esti mult mai castigat…cred. Adica stiu ca esti intotdeauna castigat cand ai o bere, dar nu stiu daca 4.50 euro sunt suficienti pentru o bere in capitala europeana a masinilor.


 


De unde putem pleca?


Din pacate avem ruta directa doar din Bucuresti spre Geneva daca vrei sa mergi cu avionul direct, si mai ai un zbor din Cluj spre Basel-Mulhouse-Freiburg tot in Elvetia si de acolo te descurci tu. Alternativ, daca stai in Timisoara, poti ajunge in 16 ore cu masina pana in Geneva. Iar daca esti in Malldova, optiunile nu sunt pentru tine. Salonul Auto de la Geneva devine un plan anevoios, doar pentru cei mai dedicati.


 


Tu ce asteptari ai de la Salonul Auto International de la Geneva? Sa fie o invazie a masinilor electrice sau vom vedea cea mai noua reincarnare a lui Vadim…asta, 1.9 TDI?


Similar Articles

AproapeMasini

30 September 2021

D'ale Șoselei , Stiri



Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA