Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Aston Martin va dezvalui noi modele in aceasta vara

Aston Martin va dezvalui o viitoare gama de modele care include o noua masina complet electrica, in aceasta vara, a declarat presedintele Lawrence Stroll.



 


Sursa: media.astonmartin.com


Gama viitoare va include Vantage, DB11 si DBS revizuite, precum si o posibila masina sport cu motor central.


Brandul de lux din Marea Britanie isi revizuieste in prezent trei masini sport de baza cu motor frontal DB11, Vantage si DBS, primul dintre acestea fiind livrat clientilor in aceasta toamna, a declarat Stroll.


„Veti vedea masinile in aceasta vara care ne vor duce prin povestea noastra cu ardere, povestea noastra hibrida si ne vor prezenta planurile noastre de electrificare”, a spus Stroll. „Va fi o viziune foarte clara a calatoriei pe care am construit-o in ultimii trei ani”.


Stroll a sugerat, de asemenea, ca Aston Martin va prezenta un prototip al unei masini sport cu motor central, care va sta sub hybrid plug-in-ul Valhalla, care a fost prezentata in 2021 si este acum asteptata in 2024 drept concurent al Ferrari Stradale de 986 CP.


Sub Andy Palmer, CEO-ul la acea vreme, Aston Martin a anuntat in 2019 planuri de a construi o masina cu motor central numita Vanquish, lansata in 2022, dar Stroll nu a mentionat acest lucru de cand a preluat pachetul majoritar al producatorului auto aflat in dificultate in 2020.


Un anunt al unui vehicul electric la ziua pietei de capital din aceasta vara ar insemna o revigorare a programului electric al companiei, dupa ce planurile lui Palmer de a lansa Rapide E si de a revigora Lagonda, ca o marca complet electrica, au fost abandonate ca fiind prea costisitoare dupa ce Stroll a preluat conducerea.


Sursa: astonmartin.com


Aston Martin a inregistrat un profit operational trimestrial in ultimele trei luni de 7,9 milioane de dolari, oferind investitorilor speranta.


Compania a estimat miercuri volume angro de aproximativ 7.000 de unitati pentru 2023, putin sub asteptarile medii ale pietei de 7.134 de unitati.


DBX a fost cel mai bine vandut model al Aston Martin in Europa in 2022, cu 714 vanzari, conform cifrelor Dataforce. A fost urmat de Vantage, cu 683 de vanzari, si de DB11, cu 330 de vanzari. Aston Martin a vandut anul trecut 2.022 de masini in Europa, potrivit Dataforce, un usor castig de la 1.979 in 2021.


Aston Martin s-a intalnit cu 40 dintre cei mai mari furnizori ai sai la inceputul lunii februarie, intr-un efort de a construi relatii mai bune pe masura ce va lansa noile modele in urmatoarele 18 luni. „70% din valoare vine din afara companiei, asa ca am decis sa avem furnizori ca parteneri, nu doar ca furnizori”.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA