Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Rolls-Royce isi extinde birourile globale, oferind personalizare

Rolls-Royce a transformat afacerea de nisa de personalizare intr-un element de baza al veniturilor sale.



Sursa: rolls-roycemotorcars.com


 


Rolls-Royce isi extinde reteaua de „birouri private” pentru a creste vanzarile de personalizari la comanda cu marja mare a masinilor sale.


Compania detinuta de BMW a deschis primul birou privat in Dubai in 2022, dupa ce a stabilit conceptul la sediul si fabrica din Goodwood, sudul Angliei.


Un al doilea birou in Shanghai este in prezent in curs de pregatire, al treilea fiind planificat pentru Seul.


„Ideea este sa fim reprezentati in toate orasele mari din lume, cu intentia de a aduce Goodwood cat mai aproape de clientii nostri”, a declarat CEO-ul Torsten Muller-Otvos pentru Automotive News Europe la lansarea primei masini complet electrice a companiei, Spectre Coupe.


Rolls-Royce a transformat afacerea de nisa de personalizare intr-un element de baza al veniturilor sale in ultimii ani.


BMW nu dezvaluie situatia financiara Rolls-Royce, dar Muller-Otvos a spus ca in ultimii 10 ani pretul mediu de vanzare al companiei a crescut la aproximativ 500.000 de lire sterline (645.000 de dolari) de la 250.000 de lire sterline, personalizarea fiind un element important al acesteia.


Rolls-Royce „extinde acum afacerea la comanda intr-un mod semnificativ”, dupa ce a construit o noua extindere a fabricii sale din Goodwood, inclusiv un nou atelier de vopsire, a spus Muller-Otvos.


Rolls-Royce se mandreste cu montarea elementelor de personalizare direct in linia de productie.


Dificultatea de a incorpora elemente la comanda inseamna ca la inceput Spectre va fi oferit doar cu optiuni limitate, elementele personalizate, cum ar fi o gama mai larga de culori de vopsea sau piese de finisare, devenind disponibile abia spre mijlocul anului 2024.


Birourile private vor fi ocupate de membri ai echipei de proiectare a Rolls-Royce,pentru a ghida clientii prin posibilitatile de personalizare disponibile.


Sursa: topgear.com


Clientii vor putea, de asemenea, sa vorbeasca cu inginerii din Goodwood si sa vada progresul masinii lor pe linie.


Companiile de masini ultralux au inteles de mult ca unul dintre cele mai mari instrumente de vanzare este marca lor, mostenirea lor si metodele si secretele care intra in dezvoltarea si productia de masini. Cu toate acestea, daca nu pot convinge clientii sa faca calatoria catre sediul lor, se bazeaza pe dealeri pentru a transmite mesajul.


Birourile private ale Rolls-Royce merg in schimb direct la client, ocolind dealer-ul.


Rolls-Royce, totusi, nu trece la un model de agentie , prin care dealerul devine agent al companiei.


„Nu am vinde niciodata direct unui client. Aceasta este afacerea partenerilor nostri”, a spus Muller-Otvos.


Singura modalitate de a vizita un birou privat este printr-o invitatie de la dealerul local Rolls-Royce. „Este o situatie de castig pentru toate partile”, a adaugat CEO-ul. „Private Office ajuta la specificarea si la obtinerea unor comisioane personalizate si mai educate de la clienti. Si asta este ceva de care profita si dealerul.”


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA