Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Cum să fii fashion în ziua de azi

Iată că astăzi răspundem la o întrebare pe care probabil nici unul dintre cei 2 cititori ai AproapeMașini nu și-o pun: Cum să fii fashion în ziua de azi? Dar nu e problemă, cu siguranță poți trimite acest articol unei fete care va fi cu siguranță mai interesată să citească despre fashion decât despre avantajele volantei cu masă dublă față de volanta cu masa simplă.



Feșăn


De ce discutăm despre fashion în cadrul AproapeMașini? Pentru că suntem în continuare în campionatul galactic SuperBlog 2018, unde AproapeMașini în continuare participă. Este interesant că nu mi-a luat nimeni jucăriile și mi-a interzis accesul.


Cum de altfel este la fel de interesantă lumea modei, pentru mine cel puțin. Eu sunt genul de om pentru care hainele au rolul doar de a acoperi corpul și de a feri lumea de niște lucruri foarte, foarte oribile. Dar pentru mulți dintre noi (și în special multe), această lume a fashion-ului este o modalitate de exprimare a individualității, a personalității și a eleganței. Indiferent de ceea ce vor spune cârcotașii, inclusiv eu, haina chiar face pe om. Sau îi dă o stare de bine.


De altfel, astăzi vorbim despre cum se poate îmbina atât moda cât și ecologia. În cazul puțin probabil în care ai mai citit ceva din seria AproapeMașini, știi deja că susținem ecologia și în special reciclarea și reducerea irosirii resurselor. Și se pare că nu sunt doar un nebun singuratic, pentru că această misiune este împărtășită și de alți oameni fantastici.


Cum ar fi echipa veselă de la Evernisaj. Ei de exemplu sunt întotdeauna foarte fashion dar și ajută la reducerea nivelului de haine purtate 1 dată și aruncate după. Cu siguranță ai auzit de măcar un grup de Facebook unde se face schimb de haine, doar că echipa Evernisaj duce lucrurile la nivel profesionist, fiind un magazin second hand realizat profesionist și nu este o fată de liceu care își vinde rochia purtată 1 dată la un majorat la care a trebui să meargă din obligație și pe care l-a urât pentru că acolo era alesul inimii ei care era combinat cu altă fufă și care s-a făcut praștie în acea seară și a flirtat cu mama sărbătoritei în timp ce i se prelingea berea ieftină pe cămașă.


SECOND HAND ?


Și mai multe feșăn. Ăsta, fashion


Da, Evernisaj se ocupă în mod profesionist cu haine second hand. Acuma, dacă mă cunoști vei ști că eu aici nu voi scrie lucruri frumoase doar de dragul de a fi și îmi voi păstra în continuare principiile și filozofia de viață, care de multe ori sunt puțin cam înapoiate. Dar mie totuși mi se pare tare ideea unui magazin online cu haine second hand, mai ales dacă este fashion și dedicat femeilor.


Iată de ce hainele fashion second hand sunt o idee foarte bună, conform expertizei masculine marca AproapeMașini:


1.Hainele second hand feminine sunt purtate 1 dată, maxim de câteva ori, deci nu sunt chiar atât de second hand. 


Dacă a probat cineva rochia înainte și a folosit-o la o petrecere, înseamnă că nu e uzată. E doar probată. Deci cumperi ceva aproape nou, pentru că există o lege nescrisă în rândul femeilor care spune că nu poți purta aceeași rochie de 2 ori.


2.Cineva s-a gândit deja și a căutat niște haine fashion, pe care acum poți să le cumperi la un preț redus. Dai mai puțini bani și nici nu mai pierzi timp căutând rochia perfectă.


Da, știu, doamnelor și domnișoarelor. Căutatul hainelor perfecte nu e pierdere de timp, e terapie și relaxare. Da, știu, mă voi întoarce în pădurea din care am venit.


3.O altă lege nescrisă în rândul femeilor spune că niciodată nu ai haine suficiente. 


Dacă ești bărbat adevărat atunci vei ști că partenera ta de viață plânge de fiecare dată când iese în oraș că nu are cu ce se îmbrăca. Acuma ai șansa să îi umbli dulapul cu haine, cu un buget redus și cu o gamă foarte fashion de haine. Mai ales că dacă facem referire la punctul 2, ai garanția că aceste haine au fost alese de niște femei și sunt prin urmare fashion.


Și pentru noi, bărbații adevărați?



Ca niște bărbați adevărați, am dat întâietate doamnelor și domnișoarelor. Cât despre gama de haine fashion, trebuie să știi că echipa Evernisaj a venit cu o gamă de haine pentru bărbați care este un adevărat festival al masculinității. Dacă nu ai păr pe piept, intră în cadrul magazinului on-line și vei ieși emanând masculinitate. Chiar și pentru cineva ca mine există ceva pe site.


Personal, sunt îndrăgostit de secțiunea de cămăși. Nu îmi place îmbrăcămintea formală, dar mereu sunt evenimente și situații unde ai nevoie de o cămașă. Iar la ce prețuri au pe acolo, cu siguranță îmi voi face o mică colecție de cămăși. Deși, dacă aș cumpăra câte 1 pentru fiecare brand prezent, aș înota printre cămăși acasă.


Așa că îmi poate recomanda o domnișoară un model de cămașă? Nu de alta, dar am înțeles că dacă pui întrebări de genul poți avea o șansă.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA