Iata ca primul Ebook marca AproapeMasini se lanseaza pe conducta internetului si dementa incepe cu Top 69 de masini de cumparat in 2021 – Editia 5000 de euro.

Top 69 de masini de cumparat in 2021 – Editia 5000 euro este cel mai bun bestseller auto din 2021, conform in principal opiniei proprii.

De ce 69?

Oare chiar ai nevoie sa iti raspund la aceasta intrebare?

De ce 5000 de euro?

O întrebare oarecum redundantă pentru această ediție de Top 69 de mașini de cumpărat, dar care necesită explicație pentru alte bugete. Esențial este faptul ca 5000 de euro rămâne punctul de referință atunci când oamenii vor să cumpere mașini second-hand și din acest motiv deschid și topul cu această sumă.

Și ca să fie treaba clasnă după cum ar spune colegii noștri de peste Prut, am organizat lista în 13 categorii de la decapotabile la masini comerciale mari si de la SUV-uri la masini electrice, fiecare având 5 nominalizări și pentru a ajunge la 69 am adăugat cele 4 câștigătoare pentru mine, la categoria general. Acele mașini bune la toate, care se descurcă în orice situație. Un fel de Liviu Vârciu al lumii auto.

Cat ma costa ca sa cumpar Top 69 de masini de cumparat in 2021 – Editia 5000 euro?

Pentru un fabulos 20 de RON poti avea si tu primul ebook marca AproapeMasini. Iar daca voi avea minim o cumparatura promit ca ma apuc si de celelalte editii.

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi catre magazinul online si sa faci o plata securizata de care s-au ocupat profesionisti in IT, nu eu. Iar dupa ce se confirma plata, vrei primi pe mail ebook-ul.