Legenda spune ca a doua editie din seria Top 69 de masini de cumparat se adreseaza celor care au un buget mai strans decat tinuta Simonei Hapciuc de la Survivor. Oare asa sa fie?

Nu, nu voi recomanda tigai, ascutitori, masini de spalat, kendama, biciclete sau abonamente de autobuz.

De ce Top 69 de masini – editia 3000 de euro?

Exista deja editia de 5000 de euro. Plus ca 5000 de euro e undeva in zona de mijloc, asa ca trebuie tratat atat zona auto de mai jos dar si mai sus de acest prag.

Si daca ai 3000 de euro ca sa ii dai pe o masina nu inseamna neaparat ca esti o sarakie. Sau cum ar spune Nelson Mondialu, un paduche. Nu, din contra. Daca ai 3000 de euro buget pentru o masina, atunci probabil ca te afli in una din urmatoarele categorii?

  • Esti incepator sau incepatoare iar parintii au hotarat ca asta e bugetul pentru prima ta masina. Asta ca iti accepti soarta si te tarai cu ce iti ofera ei. Sau iti faci temele singur(a) si le prezinti cateva alternative misto.
  • Esti la facultate, esti la primul tau job si vrei sa iti cumperi prima masina 100% din banii tai. Pentru tine am luat in calcul si factorul costuri de intretinere atunci cand am facut acest top.
  • Nu stii nimic despre masini si nici nu vrei sa stii. Tu vrei ceva ieftin, simplu si fiabil care sa te duca din A in B, fara briz brizuri.
  • Esti pasionat(a) auto si vrei distractie multa pe bani putini. Trebuie sa te anunt ca aici ai dat de jackpot. Sunt unele masini destul de puternice in e-book.

 

Cat ma costa toata nebunia?

87 cu 87 cu 87 cu 87 o data de 4 ori 87, 8 ori 5 ii 40, 7 ori 8 56 si cu 40 manca-v-as is 90 si…9 milioane 600.

Tot ce trebuie sa faci este sa mergi catre magazinul online si sa faci o plata securizata de care s-au ocupat profesionisti in IT, nu eu. Iar dupa ce se confirma plata, vrei primi pe mail ebook-ul. Toate acestea pentru faimoasa suma de 20 de lei.