Iata ca a venit si editia de 10000 euro. O editie monumentala, fantastika, elastika si bombastika si anume pentru ca aceasta carte a fost ceruta de catre voi si este dedicata voua.

Top 69 de masini de cumparat in 2021 – Editia 10000 ai putea spune ca este o malformatie a seriei de Top 69 de masini. Prima oara am lansat editia de 5000 euro pentru ca mi-a venit ideea aceasta in timp ce eram la un 5 beri talpa, afara, in frig. Iar apoi am lansat editia de 3000 de euro si cei 2 cititori s-au prins ca in rarele mele momente de luciditate pot lega mai mult de 2 propozitii dintr-un foc. Si iata ca asa a aparut cea mai buna formatie – Malformatia….asta, Top 69 de masini de cumparat in 2021 – Editia 10000.

Si uite asa am neglijat timp de 2 saptamani aceasta fosa septica si mult timp personal si am reusit sa incropesc un e-book chiar mai repede si decat Ordonanta 13.

De ce a durat atat de mult?

A fost de departe cea mai grea editie de pana acum. La 10000 euro ai foarte multe optiuni de cumparat si totusi a trebuit sa le selectez pe cele mai bune 5 din fiecare categorie. Iar cele mai dure categorii au fost compacte, berlinele si zona de cross-over si SUV. Pentru ca vine intrebarea daca mai au relevanta berlinele in ziua de azi? Sau daca pinguinii au genunchi?

Apoi a mai venit si problema de a impaca un numar cat mai mare de nevoi. Stiu, romanul s-a nascut viu si liber suzeran si nu ii poate impune nimeni ce sa faca, dar am incercat sa vin cu cat mai multe sugestii. Stiu, stiu, astept sa apara si comentariul cu „Multumim de SUGEstie”.

 

Cat ma costa toata nebunia asta?

O vizita la Spitalul de Psihiatrie Eftimie Diamandescu, din comuna Balaceanca.

Ca si pana acum, ai ocazia de a ma imbogati si de a ma blinda de bani mai ceva decat e Nelson Mondialu blindat de sampoane pentru doar 20 de lei.

Vor aparea si urmatoarele editii?

Raspunsul este ca da, dar nu chiar in ritmul actual.