Serus Renault este locul in care orice sofer poate gasi tot ceea ce are nevoie. Prin pasiune, dedicare si seriozitate, Serus Renault a sarbatorit recent 30 de ani de la infiintare.

 

Dincolo de marcile reprezentate, de serviciile oferite si de oamenii dedicati, Serus Renault este o stare de spirit si un punct de referinta important pe piata auto din Romania din ce in ce mai competitiva. Poti beneficia de intreaga experienta Serus la unul din sediile din Bucuresti sau Ploiesti. Te poti indrepta catre Serus Renault pentru orice problema legata de mecanica, vopsire, spalare sau pentru o simpla vizita in showroom-uri.

Ce gasesti in showroom?

In showroom-ul din Bucuresti, de pe Bd. Timisoara 60E, sediul PRO+ din Chiajna si cel din Ploiesti poti vedea si opta pentru un test drive pentru un autovehicul apartinand marcilor Dacia sau Renault. Desigur daca esti iubitor al marcii Nissan, atunci iti poti face o programare pe Bd. Timisoara 87 sau in showroom-ul din Ploiesti. Daca vrei sa iti achizitionezi o masina noua sau poate ai deja una veche pe care incerci sa o inlocuiesti ori ai nevoie neparat de un service de incredere, Serus este locul in care trebuie sa te indrepti pentru ca aici gasesti solutii pentru orice!

Ce gasesti pe site?

Pe site-ul companiei o sa gasesti promotii pentru cele mai noi autovehicule precum noul Clio, noul Captur sau noul Megane pe care le poti explora si rezerva pentru un test drive. Insa, daca optezi pentru ceva hibrid sau electric, la Serus vei gasi o gama variata de automobile care se potrivesc preferintelor tale, precum: noul Zoe, Clio E-Tech Hybrd, noul Renault Captur E-Tech Plug in Hybrid, Kangoo Z.E., Twizy sau Arkana. In schimb, daca iti doresti, inainte de a achizitiona o masina noua, sa scapi de cea veche, atunci programul Rabla 2021 este ceea ce ai nevoie. Desi programul rabla pentru 2021 nu a inceput inca, pe site te poti inscrie in functie de masina ta, fie in programul Rabla Clasic, fie in programul Rabla Plus. In momentul lansarii programului Rabla pentru 2021, unul dintre consultantii Serus te va contacta pentru a iti prezenta ofertele si pentru a te ajuta sa iti achizitionezi masina pe care o doresti, iar tu trebuie doar sa completezi formularul disponibil pe site, specificand modelul pe care ti-l doresti. Desigur ca cele mai cautate serivicii la Serus sunt cele ce tin de service-ul auto. La service-ul Renault veti beneficia de experti care vor rezolva probleme ce tin de mecanica si electrica auto, de caroserie si vopsitorie. Aici gasesti totodata si o gama de servicii auxiliare de care poti beneficia precum inspectia tehnica periodica, constatarea daunelor sau spalarea automobilului.

Daca inca mai ai intrebari referitoare la tot ceea ce poti face la Serus, cei de acolo te asteapta pe pagina lor unde ii poti contacta la telefon sau chiar pe chat-ul paginii.

 

 

Articol sponsorizat de catre echipa Serus Renault