Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Cumpara piese din dezmembrari si salveaza Pamantul

Atunci cand vine vorba de repararea masinii tale, piesele originale second hand provenite din dezmembrari auto ar trebui sa se numere printre primele tale optiuni. Chiar daca nu sunt noi si au fost folosite, aceste piese reciclate sunt in stare excelenta si in plus, sunt garantate de producator.



 


Stiai ca prin achizitionarea unor piese de schimb obtinute din dezmembrari, contribui implicit la procesul de reciclare al masinilor. Cum? Limitand risipa resurselor noi, reducand poluarea si oferind oamenilor posibilitatea de a cumpara piese auto la un pret mai accesibil.


Reciclarea autovehiculelor din dezmembrari auto


Prin reciclarea autovehiculelor valorificam materialele uzate (deseurile) pentru a fi folosite in productia de materiale noi. Scopul principal consta in limitarea utilizarii resurselor naturale si folosirea mai eficienta a acestora.


Prin reciclarea deseurilor/materialelor provenite, putem reduce poluarea aerului si a apei de suprafata, limitand emisia de gaze nocive pentru mediu si sanatatea noastra. Cat despre gama materialelor ce pot fi reciclate, aceasta este una larga.


Procesul reciclarii autoturismelor incepe odata ce vehiculele sunt inventariate pentru piese, dupa care mecanicii nostri pornesc motorul pentru a inspecta eventualele scurgeri. Dupa o inspectie corespunzatoare, extragem fluidele si indepartam piese nocive ca bateria, mercurul si reziduul de sodiu.


Demontam si testam piesele de schimb si componentele ce pot fi refolosite, urmand sa le clasificam pe categorii si sa le inregistram intr-un sistem informatic.


Tuturor pieselor demontate ce pot fi reutilizate le atribuim coduri si informatii despre tipul si modelul masinii la care se potrivesc, urmand ca aceste informatii sa fie introduse in baze de date electronice, pentru ca ulterior sa le identificam si verificam corespunzator din punct de vedere tehnic.


Expertii nostri  in dezmembrari depolueaza autovehiculul din care elimina cu succes toate substantele poluante, nocive mediului inconjurator: combustibilul, uleiul de motor, antigelul, lichidul de racire, etc. Depozitam toate aceste substante in containere si le transferam catre companii care le pot recicla in asa mod incat sa nu afecteze natura.


Bateria, piesele ce contin mercur si electronicele sunt, de asemenea, elemente pe care le consideram periculoase si pe care le eliminam in timpul procesului de reciclare. Catre reciclare trimitem si geamurile, cauciucurile, ca de altfel, alte piese ce contin sticla sau plastic. Demontam cu atentie componentele ce pot fi re-utilizate, iar caroseria este trimisa catre reciclare.


Facem tot posibilul sa minimizam emisiile nocive rezultate din activitatile noastre, cautand sa reducem pe cat de mult posibil pierderile de materii prime si energie prin reciclarea materialelor nocive (deseurilor).



Cumpara piese din dezmembrari  si fa partea ta de reciclare pentru planeta noastra!


Refolosirea sau reutilizarea componentelor si pieselor auto provenite din dezmembrarea vehiculelor scoase prematur din uz la autovehicule noi pe linia de montaj reprezinta cea mai eficienta forma de reciclare.


Intretinerea de baza a masinii implica, in cele mai multe cazuri, indepartarea si inlocuirea pieselor mai vechi sau uzate. Piesele afectate in accidente necesita si ele inlocuire. Achizitionand piese second hand din parcul de dezmembrari auto, faci partea ta de reciclare, contribui la protectia mediului inconjurator,  salvezi Pamantul si diminuezi cheltuielile de reparatie.


Scopul nostru principal il reprezinta limitarea consumului de resurse naturale care se diminueaza pe zi ce trece, refolosirea pieselor prin reconditionare si adunarea deseurilor care intra in componenta vehiculelor vechi, si folosirea lor cat mai eficient din punct de vedere economic.


Piesele auto second hand, deseori numite si ‘’piese verzi’’ datorita beneficiilor lor pentru mediu, nu doar ca contribuie la economisirea unei cantitati enorme de energie folosite la fabricarea pieselor de schimb noi si transportul lor, ci prelungeste durata de viata a masinii.


Degradarea naturii, scaderea biodiversitatii, schimbarea climatica…Avem responsabilitatea de a ajuta la salvarea Pamantului. In calitate de companie si prin actiunea directa a serviciilor noastre. Impreuna, facem planeta mai sanatoasa!


Comanda acum piese originale din dezmembrari doar pe https://www.dezmembraru.ro/


 


*Articol sponsorizat de catre www.dezmembraru.ro


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA