Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Producatorii de automobile germani vor fi ajutati de grupul operativ al Leoni

Leoni incearca sa contracareze intreruperea aprovizionarii din Ucraina care afecteaza producatorii auto germani.



Sursa: Leoni.ro


Furnizorul de cablaje Leoni a infiintat un grup operativ pentru a contracara intreruperile livrarilor de cablu cauzate de criza din Ucraina.


Dupa cum s-a discutat zilele trecute, Volkswagen , Audi , Porsche , BMW si Mercedes-Benz au fost nevoiti sa reduca drastic productia in Germania, dupa ce livrarile de cablaje din cele doua fabrici ale lui Leoni din Ucraina s-au epuizat. Cablajele de sarma aduna pana la 5 km (3,1 mile) de cabluri intr-o masina medie si sunt o parte cruciala a sistemului electric al unui vehicul.


„Lucram cu viteza maxima, in stransa cooperare cu clientii si furnizorii nostri, pentru a gestiona consecintele intreruperilor actuale de productie la cele doua fabrici ale noastre din Stryi si Kolomyja, declansate de razboiul rus impotriva Ucrainei”, a spus Leoni intr-un comunicat trimis prin e-mail catre Automotive News Europe .


Sursa: Leoni.com


„Grupul operativ, care a fost consolidat de mai multe ori, lucreaza aproape non-stop la Leoni pentru a reanaliza si evalua constant evolutiile dinamice de la fata locului. In prezent, examinam toate optiunile de absorbtie a pierderilor de productie”, a spus furnizorul german.


Cele doua fabrici ucrainene ale Leoni, care sunt in prezent inactive, au in mod normal 7.000 de angajati. Leoni isi aprovizioneaza in prezent clientii producatorilor de automobile din fabrici din Maroc, Tunisia, Serbia si Romania.


Potrivit agentiei ucrainene de dezvoltare economica Ukraineinvest, exista 22 de companii straine cu sediul in Ucraina care produc piese pentru industria auto in 38 de fabrici. Pe langa Leoni, acestia includ si alti producatori de sisteme de cablare.


Producatorii de automobile se pregatesc pentru lipsa de gaz neon pentru microcipuri, paladiu pentru convertoare catalitice si minereu de nichel pentru bateriile cu ioni de litiu.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA