Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Marca de vehicule electrice HiPhi planuieste intrarea in Europa

Producatorul chinez de vehicule electrice de lux Human Horizons isi va lansa marca premium HiPhi pe unele piete europene la sfarsitul acestui an, deoarece compania incearca sa se extinda in strainatate.



Sursa: electrive.com


HiPhi spune ca isi va vinde masinile in tarile europene cu o penetrare mare a vehiculelor electrice si va viza „consumatorii mai tineri, mai instariti si mult mai deschisi la minte”, dupa cum a declarat cofondatorul producatorului auto, Mark Stanton.


Stanton a declarat pentru Reuters ca producatorul auto va anunta in ce tari europene va intra la Salonul auto de la Shanghai din aprilie, dar a spus ca va fi pe cateva piete cu o penetrare mai mare a vehiculelor electrice in Europa de Vest sau Scandinavia.


„Nu vrem ca acolo sa ne extindem prea mult si sa facem prea mult, prea repede”, a spus Stanton.


Acesta a declarat ca vehiculele electrice conectate de la HiPhi cu functii de inalta tehnologie vor viza „consumatorii mai tineri, mai instariti si mult mai deschisi la minte, care nu au dezvoltat o loialitate fata de o marca precum Mercedes sau Porsche”.


Human Horizons urmareste alti producatori chinezi de vehicule electrice in Europa, inclusiv Xpeng, BYD, Great Wall Motors si Aiways, cu evaluari de siguranta de cinci stele.


Stanton a spus ca modelele HiPhi au primit evaluari de top in China si „ne-am astepta ca toate masinile noastre sa obtina cinci stele” si in Europa.


Sursa: archive.autofutures.tv


Marca HiPhi isi vinde in prezent SUV-ul X si berlina Z in China, cu o autonomie de pana la 430 mile (692 km) si preturi incepand de la aproximativ 90.000 USD. Stanton a spus ca vanzarile din acest an ar trebui sa ajunga la aproximativ 4.000 sau 5.000 de unitati. De asemenea, compania va anunta un nou model premium cu pret mai mic si volum mai mare la Shanghai, in aprilie.


Stanton a adaugat despre caracteristicile masinii HiPhi ca includ recunoasterea faciala si farurile proiectoare care pot transmite directii sau avertismente pe drumul din fata masinii.


Masina nu are manere pentru usa. Proprietarii pot programa usile sa se deschida pe masura ce se apropie de vehicul. Apoi se inchid cand soferul apasa pedala de frana.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA