Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Gordon Murray planuieste o noua masina de 2,3 milioane de dolari

Gordon Murray, care a proiectat masinile de Formula 1 pentru McLaren, a anuntat planuri pe 4 aprilie de a construi o noua supermasina.



Sursa: autoevolution.com


Gordon Murray Automotive T.33 Spider va fi limitat la doar 100 de exemple si va costa 2,3 milioane de dolari.


Gordon Murray Automotive T.33 Spider imparte un motor V-12 natural de 617 CP si o transmisie manuala cu fratele sau coupe, dar adauga doua panouri detasabile ale plafonului si un geam din spate care coboara automat pentru a permite conducerea cu plafonul deschis.


Un purtator de cuvant al companiei a refuzat sa ofere specificatii de performanta, cum ar fi viteza maxima pentru vehicul si a refuzat sa confirme cate unitati pre-vanzare au fost vandute de T.33 Spider, care costa 1,89 milioane de lire sterline.


Productia va fi limitata la 100 de vehicule.


Coupe-ul T.33 de 1,8 milioane de dolari si-a vandut toate cele 100 de unitati aproape instantaneu dupa debutul in 2022 prin comenzi plasate prin depozit. Productia urmeaza sa inceapa la sfarsitul anului viitor, urmand livrarile.


Gordon spera sa se alature domeniului producatorilor precum Bugatti, care revendica actualul record de viteza.


Acesta din urma vinde masini super-rapide atat de rare incat nu sunt aproape niciodata vazute dupa ce parasesc fabrica, inclusiv Bolide si La Voiture Noire.


Sursa: gordonmurrayautomotive.com


Murray detine mai multa credibilitate pentru numele sau decat majoritatea concurentilor mai putin cunoscuti. Expatriatul sud-african a proiectat peste 80 de super-masini pentru angajatori, de la Brabham la Mercedes-Benz si a debutat cu prima masina care ii poarta numele, T.50 de 3 milioane de dolari, in 2020.


McLaren F1 a producatorului, evaluata la peste 20 de milioane de dolari, este considerata una dintre cele mai scumpe masini proiectate vreodata.


Productia coupe-ului T.33 este programata sa inceapa in Anglia pana la sfarsitul lui 2024, iar un purtator de cuvant a spus ca productia T.33 Spider va incepe in vara anului 2025.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA