Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Mercedes-Maybach permite clientilor sa-si personalizeze vehiculele de lux

Pachetul de design Maybach Night Series permite clientilor sa-si personalizeze vehiculele de lux la grade mai mari de exclusivitate.



Sursa: electrek.co


Exista optiuni suplimentare pentru exterior si interioare, cum ar fi ornamentele cromate inchise si auriu roz, rotile lucioase inchise, suprafetele taiate si modelele din lemn incorporate in cabina.


Exista, de asemenea, o animatie speciala de pornire care va aparea pe interfata computerului vehiculului si o iluminare ambientala unica in interiorul masinii.


Tratamentul Night Series este disponibil numai pentru Mercedes-Maybach S-Class 2024, SUV-ul Mercedes-Maybach EQS 2024 si Mercedes-Maybach GLS 2024, toate acestea fiind de asteptat sa aiba preturi de pornire de aproximativ 200.000 USD.


Un purtator de cuvant Mercedes a refuzat sa confirme cand compania va incepe sa preia comenzile clientilor pentru noile optiuni.


Lasarea deoparte a stilurilor speciale pentru clientii bine platiti este o afacere profitabila.


Rolls-Royce a remarcat adesea profitabilitatea subbrandului sau Black Badge, pe care o crediteaza in mare parte pentru cresterea si vanzarile record in 2022.


Introduse ca program in 2016, vehiculele Black Badge sunt comercializate ca alter ego-urile mai neintrerupte ale masinilor obisnuite Rolls-Royce. In 2022, vehiculele cu tratamentul Black Badge au reprezentat 35% din vanzari in America de Nord si pana la 50% pe unele piete din alte parti ale lumii, potrivit unui purtator de cuvant al Rolls-Royce.


Timpul actual de asteptare pentru un Rolls-Royce Cullinan Black Badge este de 12 pana la 16 luni, spune purtatorul de cuvant, fata de aproape sase luni pentru un Cullinan standard.


Sursa: motorauthority.com


De asemenea, purtatorul de cuvant a refuzat sa ofere preturi pentru vehiculele din seria Night, mentionand ca pretul va diferi in functie de piata si de alegerile clientului pentru personalizare. Prin comparatie, Black Badge Rolls-Royce detine o prima de aproximativ 45.000 USD fata de modelele standard, potrivit companiei.


Mercedes a introdus diverse modele Maybach de la Maybach 52 si Maybach 62 in 2002, dar producatorul auto a muncit cel mai mult in ultimii ani pentru a intineri definitiv marca veche de 114 ani.


In 2022, Mercedes-Maybach a introdus berlina S680 in doua tonuri, lung de 5.486 mm, dezvoltat de Virgil Abloh, regretatul sef al articolelor de imbracaminte pentru barbati pentru Louis Vuitton, care a fost apreciat de critici.


Un Mercedes-Maybach „Haute Voiture” (o piesa de „haute couture”) prezinta panouri de usi buclé care arata ca si cum ar fi putut iesi din atelierul Chanel. Vehiculul a inceput recent productia si se vorbeste despre toate cele 150 de unitati.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA