Aproape Masini

Acum avem si magazin online

BMW ridica perspectivele, avertizeaza ca inflatia si problemele de aprovizionare nu se vor termina

Vanzarile de vehicule ale BMW au fost de 1,2 milioane de unitati in prima jumatate a anului, in crestere cu 4,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut.



Sursa: bmw.ro


BMW si-a ridicat perspectivele anuale pentru marja de castig inainte de dobanzi si impozite (EBIT) in segmentul auto, dar a declarat ca prevede provocari continue din cauza problemelor lantului de aprovizionare si a inflatiei in a doua jumatate a anului.


BMW a spus ca acum se asteapta la o marja EBIT pe divizia sa de masini intre 9% si 10,5% fata de 8% si 10% anterior si se asteapta la o crestere solida a livrarilor sale, in crestere fata de previziunile anterioare de o crestere usoara.


Schimbarea perspectivei vine pe baza unei banci puternice de comenzi si a unei imbunatatiri asteptate a disponibilitatii vehiculelor sale premium, a spus BMW intr-un comunicat de marti.


In rezultatele preliminare, BMW a raportat o marja de grup asupra castigurilor inainte de impozitare de 12,6% in primul semestru si o marja EBIT de 10,6% in segmentul auto, ajutata de vanzari si preturi mai mari.


Vanzarile de vehicule ale BMW au fost de 1,2 milioane in prima jumatate a anului, in crestere cu 4,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand problemele lantului de aprovizionare cauzate de factori precum razboiul din Ucraina si blocajele din China au afectat productia.


Producatorul auto se asteapta ca inflatia si problemele lantului de aprovizionare sa continue sa afecteze a doua jumatate.


Sursa: bmwgroup.com


Rezultatele trimestriale complete vor fi publicate pe 3 august.


Prognoza BMW a reflectat-o ​​pe cea a concurentilor precum Mercedes-Benz, care si-a crescut si perspectivele de castig, dar a avertizat ca mediul macroeconomic va continua sa influenteze productia.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA