Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Aston Martin ofera performante pentru DB12 Volante decapotabil

Aston Martin spune ca abilitatile de conducere ale lui Volante se potrivesc cu fratele sau coupe, DB12.



Sursa: motor1.com


Aston Martin a declarat ca decapotabilul sau de inalta performanta DB12 Volante, va avea aceleasi abilitati de conducere ce cele ale coupe-ului DB12 recent lansat.


DB12 Volante are un acoperis din material textil cu un mecanism de pliere in doua trepte despre care producatorul declara ca se impacheteaza compact pentru a maximiza capacitatea bagajelor.


Acesta foloseste aceeasi versiune reproiectata a motorului AMG-Mercedes V-8 twin-turbo de 4,0 litri precum coupe-ul DB12, oferind o putere de 670 CP.


Volante accelereaza de la 0 la 60 mph (97 km/h) in 3,6 secunde, a spus Aston Martin, iar greutatea suplimentara a plafonului este responsabila pentru usoara intarziere in timpul de 3,4 secunde oferit de coupe.


Aston Martin nu a specificat greutatea lui DB12 Volante. Acoperisul se pliaza in 14 secunde, egalandu-se cu timpul pe care l-a citat pentru DB11 Volante. DB12 este o versiune puternic modernizata a DB11, cu un interior revizuit semnificativ. De asemenea rigiditatea DB12 a crescut fata de DB11 cu 5% pentru a imbunatati manevrabilitatea.


Volante „pastreaza toata puritatea si capacitatile sportive exceptionale” ale fratelui sau coupe, a declarat CEO-ul Amedeo Felisa, intr-un comunicat.


Sursa: topgear.com


Aston Martin nu a oferit nicio indicatie cu privire la vanzarile pentru modelul decapotabil, dar a declarat anterior ca impartirea coupe/cabriolet la nivel global pentru modelul sau de baza GT este 50/50.


Producatorul auto nu a lansat preturi pentru DB12 Volante, insa este probabil sa aiba un pret mai mare decat cele 184.000 de lire sterline (229.000 de dolari) pe care se asteapta sa il coste coupe-ul DB12 pe piata de origine  din Marea Britanie.


Livrarile de DB12 Volante vor incepe in al patrulea trimestru.


Aston Martin ii va oferi decapotabilului un debut public la Saptamana Auto Monterey din California, intre 11 si 20 august.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA