Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Hyundai va vinde vehicule pe Amazon

Hyundai va incepe vanzarea intregului sau portofoliu de vehicule prin intermediul platformei de cumparaturi Amazon.



Sursa: edition.cnn.com


Hyundai a declarat ca va incepe vanzarea intregului sau portofoliu de vehicule prin intermediul platformei de cumparaturi Amazon in SUA din ianuarie, permitand consumatorilor sa finalizeze experienta completa de cumparare a masinii intr-un mediu digital familiar.


Un purtator de cuvant Hyundai a declarat pentru Automotive News ca programul va incepe cu 18 dealeri, urmand sa urmeze o lansare mai larga in a doua jumatate a anului.


Miscarea face parte dintr-o colaborare intre Hyundai si Amazon pentru a aduce experiente inovatoare consumatorilor.


CEO-ul Hyundai Motor Co., Jaehoon Chang, a declarat ca parteneriatul „deblocheaza oportunitati incredibile” pentru producatorul auto, pe masura ce isi extinde gama, creste reteaua de vanzari si trece la electrificare.


Hyundai va fi primul producator auto care va folosi instrumentul de vanzare cu amanuntul digital al Amazon pentru a efectua tranzactia completa end-to-end.


Producatorul auto a subliniat ca dealerii sai vor continua sa joace un rol important in vanzarile online. „Magazinul” Hyundai Amazon SUA va prezenta inventarul retailerilor, conectandu-i cu usurinta cu viitorii cumparatori de pe piata. De asemenea, consumatorii vor putea cauta masini si crossover-uri locale in stoc dupa preferinte, inclusiv model, culoare si caracteristici.


Optiunile de plata si finantare vor fi disponibile in timpul platii. In functie de disponibilitate, noul vehicul va fi livrat cumparatorului sau va fi disponibil pentru ridicare de la reprezentanta locala.


Sursa: amazon.com


Producatorul auto sud-coreean dezvolta mai multe instrumente digitale pentru produsele sale. In 2025, va aduce functionalitatea Amazon Alexa Built-In pe vehiculele sale. Soferii vor putea sa acceseze muzica, podcasturi si carti audio, sa stabileasca mementouri, sa actualizeze listele de sarcini si sa verifice elementele din calendar prin intermediul platformei activate vocal.


Alexa va oferi, de asemenea, informatii despre trafic si vreme si va controla sistemul de navigatie.


Functionalitatea se va extinde si la soferii Hyundai cu case conectate, permitandu-le sa seteze clima, sa incuie usile sau sa controleze luminile.


Anumite functii Alexa vor continua sa fie accesibile atunci cand conexiunea la internet este limitata sau indisponibila.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA