Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Top 10 cadouri auto de Craciun – partea 1

takataharness

Pentru că un bărbat adevărat trăiește la intensitate maximă. Tot timpul.


Mai avem 2 zile până la Crăciun. 2 zile în care vom aștepta să cadă zăpada în mod miraculos, 2 zile în care îl vom mai suporta pe Hrușcă, 2 zile în care suntem ”în post”, 2 zile până când se va dezlănțui infernul asupra medicilor ( premiu special pentru eroism se acordă celor de gardă și celor de pe ambulanțe / SMURD ), 2 zile până când vom primi mesajele acelea comuniste cu ”Fie ca lumina Crăciunului…”, și implicit 2 zile mai avem la dispoziție pentru a pregăti cadourile de Crăciun. Ai, n-ai bani, tre să cumperi de Crăciun.        Altfel TIR-ul Coca Cola nu va mai veni în orașul tău, familia te va clasifica drept un/o chetros/chetroasă, iar tu îți vei trăi restul vieții singur(ă) acumulând o colecție impresionantă de reviste porno cu transexuali și de pisici cum numai un/o psihopat(ă) ca tine poate acumula.


Pentru că nu ai luat nimic de Crăciun. Îți doresc să fii legat de un calorifer într-o cameră obscură și o trupă de emo-hipsteri obosiți la 16 ani să îți cânte Bee Gees – Stayin Alive.


christmas-shopping-frenzy-checkout

Bătălia de la Kaufland – 22.12.2016 ( colorized )


Dar ce luăm de Crăciun ? Vorba unei doamne : ”La haine nu mă bag că nu știu mărimile. La bijuterii nici atât. Un parfum ar fi mai sigur, dar nici acolo nu știu dacă nimeresc. La copii nici nu mă obosesc să caut cadouri, azi le trebuie doar tablete și telefoane, n-au ce face cu jucăriile”. Nu doar că e greu să te decizi, dar va trebui să înfrunți și bătălia de la Carefour Felicia, care a început de pe 17.12.2017 și va continua cel puțin până pe 31.12.2017. Foarte mulți oameni au avut nevoie de 1 oră doar ca să iasă din parcare, din cauza ambuteiajelor. De ce nu face poliția nimic ? Răspunsul lor oficial a fost ”Avem doar 2 echipaje în tot municipiul”. Eu să fiu în unul din acele echipaje mi-aș fi dat demisia. Aș fi cedat psihic mai rău decât cedează ficatul unui student din Tudor la doar 30 de minute de la startul petrecerii.


Doar avem verde la petrecere.


577507_497732483626763_50791745_n

Știu că fredonezi melodia acum.


Așa că, în articolul de astăzi vreau să vă prezint câteva idei de cadouri pentru pasionații de mașini, sau pentru cei care merg des cu mașina. Cadourile adevărate sunt acelea care aduc  zâmbetul, nu  îngâmfarea, pe fețele celor iubiți/iubite. Faptul că ne-am dedicat din timpul nostru pentru ei/ele și ne-am gândit la un cadou care i-ar face cu adevărat fericiți, nu am da cu cardul imediat, posibil ajungând la vorbele doamnei de mai sus.



  1. Centura în 3 puncte


takataharness

Pentru că un bărbat adevărat trăiește la intensitate maximă. Tot timpul.


Șoferul / Șoferița are momente în care se crede Titi Aur? Vrei să faci din experiența banală a condusului până la hipermarket o adevărată aventură? Mănânci des, și picant (ignoră virgula dacă ești Oana Roman )? Eu cred că are o grămadă de aplicații acest cadou. Nu va simți fericitul/fericita că a venit Moșul, ci Sebastian Loeb, ceea ce este win-win pentru toată lumea.


Preț estimativ : 110-250 de lei


2.Încărcător de telefon


incarcator-auto-remax-dual-usb-1a-si-21a-pentru-telefoane-mobile-si-tablete-pc-cu-alimentare-prin-usb-9239233


Revenim unpic la normalitate cu un cadou normal la cap. Și un cadou pe care îl/o va aprecia. De câte ori ai rămas fără baterie la telefon, și erai în mașină ? De câte ori ai auzit, într-o mașină, expresia ”Aaaaa, nu mai am baterie !!!” ? Fă un cadou cu adevărat util !


Preț estimativ : 30 -100 de lei – cu cât e mai ieftin, cu atât e mai slab.


3.Modulator FM auto


modulator-fm-auto-cu-usb-si-sd-81991_big


Dacă citești asta, probabil că mașina ta sau a preafericitului aflat pe lista ta de cumpărături nu are funcție de MicroSD. Iar dacă ai mai puțin de 50 de ani, muzica ta va fi mult mai importantă pentru tine decât radio-ul. Și decât să faci CD-uri ( eventual audio, cu o capacitate de 60 de minute ), mai bine folosește un modulator.


În felul acesta poți pune pe ”stick” ( un card de memorie ) câtă muzică încape, și poți șterge / adăuga mereu melodii acolo. Gata cu opresiunea CD-urilor ! Gata cu disperarea cauzată de căutatul CD-ului potrivit !


Preț estimativ : 60 – 150 de lei – nu fi zgârciob, ia unu mai de Doamne Ajută!


4.Covorașe auto heavy-duty


husky_liners_heavy-duty_floor_mats_1581

Pentru a evita situațiile de căcat. La propriu.


Vin vremuri grele. Pentru papuci. Sau tocuri. Vin vremuri grele la propriu, încărcate cu noroi, zăpadă, sau ploaie, pentru că trăim în România și asta ne ocupă tot spirtul. Iar ca mașina ta să nu arate ca gradină de la țară post-ignat, e important să ai covorașe puse pe treabă, nu pe impresii. Covorașele menținere apă sunt create special pentru acest sezon, așa că ajută-l pe Moșu să nu calce strâmb sau murdar anul acesta !


Preț estimativ : 30 de lei bucata


5.Schimbător auto custom


samurai

De ce să tai doar calea ? Taie și vitezele !


Mai trebuie să explic acest cadou ??? Internetul e plin de astfel de oferte, care includ cam așa : Hello Kitty, Sabia de samurai, Statuia lui Buddha, Stormtrooper, doze de bere, grenade, și tot așa…


2012-porsche-911-carrera-s-gearshift-2


Sau poți cumpără unul care să arate bine de tot, de pe o mașină mai scumpă, pe care să îl montezi apoi pe mașina preafericitului. Toate se potrivesc la toate mașinile.Probabil că va fi ciudat să vezi un schimbător de Porsche 911 pus pe un VW Sharan, dar astea sunt detalii…


SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Despre articolul următor


Detaliile fac diferența în viață, iar pe mine detaliile nu mă interesează. Totuși, în acest articol am scris câteva alegeri mai normale, de Crăciun, deoarece unii dintre noi încă mai suntem prinși în febra cumpărăturilor. Mâine voi reveni cu partea a 2-a a articolului, unde vom putea discuta acele opțiuni cu adevărat distractive. Pentru că oricum nu vei lua nimic din ce scrie mâine. Doar vei râde. Până atunci, spor la cumpărături ! A da, îți mulțumesc pentru că ai citit articolul, și mulțumesc  Mirela pentru oportunitate !


Să îți fie alegerile înțelepte și cozile la magazine scurte !


 


Drive safe & drumuri bune colegii ( mai ales zilele astea ) !!!


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA