Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Iată cum arată Toyota Supra 2019 în cifre

Tragic. Dacă totuși vrei să vezi cum arată Toyota Supra 2019 pe hârtie, iată că au apărut și primele informații. Eu în locul tău m-aș uita la altceva. Capatos de exemplu, cu siguranță ai vedea ceva mai de calitate decât noua Toyota Supra.



De ce sunt atât de nervos pe Toyota Supra 2019?



Întotdeauna ar trebui să ne bucurăm de amintirile din copilărie, mai ales acelea care ne-a marcat acea vreme în care stăteam înghesuiți în fața unui Pentium 4 și ne minunam despre cum Need 4 Speed este cea mai tare chestie de la droguri încoace. Mk 4 Supra este un nume angelic în lumea mașinilor, o rachetă care a început cu 326 de cai putere și care a devenit una dintre cele mai celebre mașini pentru tuning extrem. Iar dacă nu ai avut un Pentium 4 în anii 2000, atunci cu siguranță ai văzut Fast and Furios în 2001, unde Toyota Supra a fost una dintre cele mai remarcate și importante mașini.


Întotdeauna ne putem bucura atunci când cineva încearcă să ne readucă acele amintiri. Cum ar fi Disney care a adus noile filme Star Wars, sau ca băieții veseli din Brașov care au adus bicicletele Pegas. La fel încearcă să facă și Toyota, cu Toyota Supra 2019.


Și ce ne-a pregătit imperiul japonez sub forma unei noi Toyota Supra 2019?



Permiteți-mi să vă explic: Toyota de mult nu mai face mașini sport. Ei mai degrabă fac mașini de livrat pizza sau mașini care se adresează celor cu o vârstă înaintată. Oameni care vor o mașină fiabilă, confortabilă, care să îi ducă de colo colo fără prea mult stres. Oameni care își repară mașinile în reprezentanță și după ce a expirat garanția. Oameni care cumpără telefoane scumpe, cu banii jos, doar pentru că și le permit – fără să se uite la specificații. Oameni care călătoresc la clasa I în trenul vieții, dar care totuși nu epatează și nu vor să fie la fel de evidenți ca proprietarii de Lexus.


În anii recenți au încercat o aventură împreună cu cei de la Subaru și Scion, rezultatul fiind Toyota GT86/Subaru BRZ/ Scion FR-S.


Și cum s-a comportat Toyota GT86 la capitolul vânzări? În momentul în care au anunțat versiunea facelift au anunțat și retragerea de pe piața din Europa.


Dar se pare că Toyota s-a decis să dea o șansă nouă departamentului sport și au anunțat Toyota Supra 2019. Doar că tura aceasta au apelat la nemți, iar Toyota Supra 2019 este construită pe o platformă comună cu BMW Z4 2019. Iar BMW Z4 este versiunea mai bună.


Cum arată Toyota Supra 2019 pe hârtie?



Ca după utilizarea la WC. Iată care sunt motoarele momentan anunțate:



  • 3 motoare sunt anunțate pentru Europa: un motor de 2 litri și 195 cai putere, un motor 30i de 255 cai putere și 40i de 335 cai putere. Acestea sunt motoarele de proveniență BMW.

  • Pentru America de Nord va fi disponibil și un motor de 3.0 litri l-6 și 380 cai putere, atât pe Z4 cât și pe Supra.

  • Toyota Supra va veni doar cu o cutie…automată…în versiunea de top, pe când la Z4 poți alege și o cutie manuală.

  • Ce este Toyota la mașina aceasta este sigla și design-ul exterior. Restul e BMW. La fel ca și culorile caroseriei sau materialul interior (stofă, alcantara sau piele).

  • Jantele sunt de 17 inch standard, cu un opțional de 18 sau 19 inch pentru modelele 20i și 30i, respectiv standard pentru modelul de top 40i.

  • Modelul de top vine și cu un diferențial de proveniență M.

  • Prețul de pornire: Undeva între 30.000 și 40.000$ și vor ajunge până la 60.000$ pentru modelele de top. Sau 50.000 de bitcoini după ultima prăbușire.


De unde știu că informațiile acestea sunt pe bune și că nu vorbesc eu din fund?


http://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=901686 – aici se discută despre viitoarele lansări BMW, cu informații din interior.


Ce părere am despre faptul că Toyota Supra 2019, întoarcerea unei mașini legendare, este în esență un BMW Z4 cu bodykit și că vine doar cu o cutie automată?



 


Tu ce părere ai despre datele oficiale legate de Toyota Supra 2019? Aștept să arunci cu pietre în secțiunea de comentarii.


Scrie un raspuns
  • Lu Co

    2020-02-26 22:10:12

    Singurul aspect mai de Doamne ajuta ar fi faptul ca masina e practic pregatita pentru tuning din fabrica, pentru ca au inteles ca asta e piata lor. Dar nu cred ca motorul BMW de 3 litri va face fata presiunilor extreme cum o facea legendarul 2JZ…


CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA