Astăzi am un articol care nu interesează pe nimeni. Așa că poți trece mai departe. Prin articolul de astăzi anunț că mă scriu la SuperBlog 2018, deci nu vorbim despre mașini.

În cazul în care nu te interesează AproapeMasini și nu știi ce e SuperBlog 2018, atunci te las cu un video cu motorsport.

Da, m-am reapucat recent de Diddy Kong Racing și de Pokemon GreenLeaf. Nu regret nimic.

Cine este SuperBlog 2018?

Nu știu.

De ce mă înscriu la SuperBlog 2018?

Despre SuperBlog 2018 am aflat de la Mirela Alexandru, pe care o găsești pe www.alexandrumirela.ro și unde poți afla chestii utile despre cafea. Aici vei găsi doar chestii legate de mașini și de problemele mele. Iar în cadrul SuperBlog 2018 vei găsi practic o competiție națională, internațională și chiar galactică unde cei mai buni bloggeri se vor lupta în abilitățile de a scrie, de a-și face auzită vocea și de a lăsa o amprentă asupra publicului.

De ce particip eu la SuperBlog 2018?

Dintotdeauna mi-a plăcut să particip la un eveniment de blogging, dar din păcate a trebuit să mă rezum doar la blogul meu. Să fiu sincer, nici nu mă consider blogger și nu consider că am nici în clin nici în mânecă cu blogging-ul. Dar nu e rușinos să nu poți, e de rahat să nu încerci – vorba lui Cătălin Ștefan Ion aka Cheloo.

SuperBlog 2018 cu siguranță va fi o experiență frumoasă din care voi învăța chestii. Profesionale sau personale, orice eveniment este o oportunitate de a învăța ceva. Iar un eveniment de blogging poate fi o oportunitate extraordinară pentru blogul tău, sau pentru această fosă septică a internetului în cazul de față. Nu am nicio pretenție de a câștiga altceva decât cunoștințe despre blogging și prieteni din această sferă a societății.

De ce scriu acest articol?

Scrie în regulament, pe care îl găsești aici, că trebuie să scriu un articol prin care să anunț faptul că mă înscriu al concurs.

Care sunt criteriile de participare?

  • În primul rând, blogul tău trebuie să aibă minim 3 luni de viață. Aici AproapeMasini se încadrează.
  • În al doilea rând, blogul trebuie să aibă minim 20 de articole. Nu știu câte deferlări sunt în această fosă septică a internetului, dar mă încadrez liniștit.
  • În al treilea rând, nu trebuie folosit un limbaj licențios, rasist sau homofob….hmm…

Ce mai este de spus legat de acest eveniment?

Abia aștept primul meu eveniment de blogging. Știu că lupt la categoria amatori, dar cu toții începem de undeva la un moment dat. Dar este extrem de important ca în viață să pornești. Practic, asta face diferența dintre cei care au succes în viață și cei care nu au. Cei care au succes în viață sunt cei care au curajul să pornească, să ia acțiune. Oameni care nu se împotmolesc în tot felul de scuze, oameni care nu văd doar partea negativă a lucrurilor, oameni care pornesc în viață chiar și împotriva tuturor obstacolelor.

De aceea mă voi înarma cu 2 sticle de Stejar și voi participa cu mare drag la SuperBlog 2018.