Dacă titlul acestui film ți se pare epic, atunci stai să vezi filmul. Săptămâna aceasta se lansează Peter Rabbit, iar AproapeMașini vine cu un articol în care povestim una dintre cele mai puternice aventuri din galaxie. Așa că pregătește-te de un articol bun, despre un film bun. Apropo, știți care e asemănarea dintre femei și bărbați? Amândoi au nevoie de șervețele atunci când se uită la un film bun.

AproapeMașini în continuare participă în cadrul SuperBlog 2018. La fel ca și gripa, AproapeMașini refuză să plece și este aici să te chinuie, atât pe tine cât și pe jurații concursului. Iar astăzi vorbim despre Războiul Grădinilor: Atacul lui Peter Rabbit.

Războiul Grădinilor: Atacul lui Peter Rabbit?

M-am uitat la trailer, iar acum pot face un rezumat care va descrie cu acuratețe acest film. Nici nu trebuie să te mai uiți la trailer sau pe imdb, aici vei găsi toată informația necesară despre acest film pentru întreaga familie, această veritabilă aventură spațială. Dar să nu mai tăiem frunză la câini și să trecem la treabă.

Aventură spațială?

Peter Rabbit și Domhall Gleeson

Piesa de rezistența a acestui film este faptul că Peter Rabbit va avea de furcă cu nimeni altul decât Domhall Gleeson, pe care cu siguranță îl vei recunoaște dintr-un alt film de calibru, lansat acum câteva luni.

Sursa: starwars.wikia.com

Da, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, legenda lui Peter Rabbit capătă proporții galactice. Premiza este simplă: Peter Rabbit cucerește o grădină și își întemeiază propria republică, adunând o sumedenie de animale care să îl slujească. Se instaurează pacea în cadrul grădinii și liniștea este menținută de prezența protagonistului ierbivor. Grădina prosperă și devine una dintre cele mai mari și mai impozante grădini din galaxie. Dar succesul atrage întotdeauna invidie, iar ochii prădătorilor lucrează întotdeauna.

Așa că în anul 2018 d. Hr. (sau 4672 BBY, în funcție de sistemul de referință) Domhall Gleeson își schimbă identitatea în Thomas McGregor și atacă grădina lui Peter Rabbit. Dar Peter Rabbit nu este dispus să renunțe la republica lui fără o luptă, așa că își adună cei 3 generali – Flopsy, Mopsy și Coadă-de-Bumbac, împreună cu care pregătește rezistența.

Doar că puterea inițială a lui McGregor este prea mare pentru micii iepuri, care se văd în postura de a se retrage din scena teatrului de război și să se ascundă în sistemul conifer exterior. Întreaga lor putere nu a fost suficientă pentru a rezista în fața unui asupritor mai mare, mai puternic și mai rezistent. Populația a fost decimată, grădina a fost distrusă iar acum teroarea maleficului McGregor s-a instalat. Cu alte cuvinte, armata lui Peter Rabbit a luat-o pe ulei.

Atacul lui Peter Rabbit

Iar de acum începe adevărata aventură a filmului, aventura unei animații pe care nu o vei uita prea curând. Asta pentru că Peter Rabbit, ascuns împreună cu generalii săi în sistemul conifer exterior, gândesc planul prin care să elibereze grădina de sub teroarea lui McGregor.

Cum va reuși Peter Rabbit să obțină înapoi grădina?

Catapultele de varză au eșuat, minele din cartof doar au zgâriat bocancii lui McGregor, aruncătoarele de păstăi s-au dovedit ineficiente. Este timpul pentru Peter Rabbit ca să caute în istoria iepurilor și să găsească calea victoriei (din film, nu din București).

Urmează apoi călătoria lui Peter Rabbit în descoperirea căii spre eliberare, o călătorie care îl va transforma pe protagonist și în care va găsi puterea secretă a morcovului. Pentru a învinge teroarea impusă de McGregor, Peter Rabbit trebuie să devină unul cu morcovul.

Cine va câștiga? Puterea morcovului? Privirea intensă a lui Thomas McGregor? Noile puteri ale salvatorului ierbivor? Sapa feroce a asupritorului? Care va fi soarta celor 3 generali?

Pe 30 martie 2018, soarta grădinii se stabilește la cinema. Așa că nu trage mâța de coadă și trăiește această odisee pe viu, la cel mai apropiat cinema de tine.

*Este posibil ca unele aspecte din filme să nu fie în concordanță totală cu filmul, dar nu îți voi spune care aspecte. Te las pe tine să le descoperi.