Aproape Masini

Acum avem si magazin online

SuperBlog 10 sau cum sa devii blogger

Cei 2 cititori isi vor aminti de faptul ca am participat candva la SuperBlog, competitia nationala de blogging. Iar acum a venit runda a doua. Ce trebuie sa stii despre SuperBlog 10, intr-un articol absolut special.




Ce este Superblog 10?


SuperBlog este cea mai mare competitie de blogging din Romania. In esenta, 200 de bloggeri sunt aruncati intr-o arena, au la dispozitie pixuri, foi, laptopuri si telefoane 3310. Intr-un adevarat battle royale, supravietuitorul (sau supravietuitoarea) castiga competitia. Iar acum, SuperBlog 10 este editia aniversara, deci ne asteapta ceva special.


De fapt, cred ca SuperBlog 10 este o competitie unde poate participa oricine are un blog si care vrea sa vada ce inseamna lumea minunata a bloggerilor profesionisti.


Ideea este simpla, citesti regulamentul (pentru norocosii care stiu sa citeasca) si te poti inscribe. Poate participa oricine are minim 16 ani si un blog cu minim 3 luni vechime si 20 de articole experienta. Nu conteaza tematica blogului sau numarul de vizitatori. Doar asa am reusit sa ma inscriu, avand 3 cititori fideli carora le multumesc inca o data.


Cum a fost la prima editie Superblog la care am participat?



 


De ce ma intorc pentru runda a doua?


Pentru ca am invatat foarte mult din prima editie si acum vreau sa mai invat. Iata ce am invatat din prima mea participare:



  • Am invatat cum este sa scrii articole profesioniste, pentru sponsori adevarati. Pana atunci nu am avut contact cu sponsori reali, cu cerinte reale. Am invatat care sunt regulile redactarii unui articol corect. Nu le-am aplicat in mod neaparat, dar macar am facut cateva miscari.

  • Am invatat ce e aia deadline. SuperBlog este o competitie serioasa, cu bloggeri seriosi. Nu se adreseaza celor ca mine, care isi ragaie ideile pe net cand se mai aseaza alcoolul. Totusi, este o scoala excelenta pe care o recomand.

  • Am scris despre foarte multe tematici, de la certificate energetice la machiaje. O adevarata pauza de la fosa septica denumita AproapeMasini.


Ce obiective am de la aceasta editie Superblog 10?



 


Editia trecuta nu am reusit sa termin competitia pentru ca maratonul s-a dovedit a fi prea intens pentru mine. Asa ca editia aceasta vreau sa ajung la linia de final.


Stiu ca sunt multi care intra cu obiectivul de a rasturna muntii si de a lua premiile cele mari, suficienti bani si vouchere pentru a deschide un mic magazin. Sunt multi care vor sa intra cu buldozerul peste competitie ca sa fie cei mai buni. Eu vreau doar sa ajung la finalul competitiei, pentru ca este un obiectiv mult mai dificil decat suna.


Asadar, ai timp pana la sfarsitul lunii ca sa te inscrii in SuperBlog. Eu cu acest articol imi anunt inscrierea. Acum sa ma si primeasca, fiind de departe cel mai dereglat blog din competitie, ceea ce este perfect.


Ne vedem la SuperBlog! Competitia incepe pe 1 octombrie, asa ca ai timp sa te decizi.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA