Da, acel Ken Block. Faimosul pilot de raliu si dependent de adrenalina cum e dependenta Sosoaca de scandal. La 53 de ani semneaza cu Audi pentru viitorul electric.

Vesti bune pe piata muncii. Chiar daca statisticile arata ca dupa 45 de ani esti un rebut social si nu te mai angajeaza nimeni, iata ca Ken Block reuseste performanta de a fi angajat imediat, chiar si la varsta de 53 de ani.

Dupa o cariera ilustra in care a facut toate chestiile posibile si imposibile ce tin de masini, fondatorul Hoonigan isi traia o viata aproape linistita prin birourile Ford, unde se ocupa de diviza de motorsport si ducea torta nebuniei auto in mainile generatiilor urmatoare.

Ce inseamna venirea lui Ken Block la Audi pentru industria auto?

Categoric numai bine. Vorbeste lumea ca primele masini pe care le-a testat au fost Audi Sport Quattro S1 si Audi e-Tron Vision Gran Turismo. Cu alte cuvinte, chestii tari. Nu, Ken Block nu se va ocupa de urmatorul Polo electric ci se va ocupa de diviza sport si va aduce nebunia electrica si la Audi. Nu de alta, dar avem producatori gen Tesla care au demonstrat ca se poate sa vii cu 2500 de cai putere. Mai rau decat atat, Mercedes a intrat foarte puternic in zona de electric si hibrid si Audi a cam ramas de gard asa ca e nevoie de un expert iar Ken Block e unul din nebunii potriviti.

Cu Ken Block acum la carme, Audi se pregateste de razboi complet cu rivalii care i-au luat fata in zona electrica dar ne pregateste si modele care chiar sa merite banii nostri si sa ofere performanta in continuare. Sigur, pentru noi oamenii normali cei 134 de cai putere ai lui e-Golf ar trebui sa fie suficienti. Dar ce sa nu pui de cateva ori mai multi cai putere?