Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Toyota opreste productia de Land Cruiser si Lexus in Japonia

Ultimele opriri anuntate de catre Toyota vor aduce pierderi de productie de pana la 9.000 de vehicule.



Sursa: Profit.ro


Toyota a extins opririle de productie la unele fabrici din Japonia din cauza lipsei de componente livrate de la fabricile de piese din Asia de Sud-Est.


Cele mai recente opriri vor reduce productia de masini cu 9.000 de vehicule afectand productia de modele Lexus si Toyota Land Cruiser cu tractiune integrala, a spus Toyota intr-un comunicat de presa.


Sursa: AutoMarket


Desi limitate, reducerile de productie au loc in timp ce Toyota incearca sa compenseze productia pierduta din cauza intreruperilor anterioare ale lantului de aprovizionare din Malaeziasi Vietnam, care au fortat-o sa reduca productia de vehicule, chiar daca cererea de masini pe piete precum China a revenit odata cu incheierea blocajelor cauzate de coronavirus.


Producatorul auto a declarat ca se tine de un obiectiv anual de productie stabilit in septembrie, pentru a construi 9 milioane de vehicule pana la sfarsitul lunii martie.


„Am dori sa mentinem 9 milioane de unitati, dar vom urmari indeaproape situatia”, a spus un purtator de cuvant al Toyota.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA