Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Nissan va construi noi fabrici de reciclare a bateriilor in Europa si SUA

Nissan spera sa reduca costurile de productie si sa se reorganizeze pentru cele doua piete, pentru ca momentan situatia din UE nu este prea roz.



Sursa: AutoMarket


Nissan intentioneaza sa construiasca noi fabrici de reciclare a bateriilor in Europa si Statele Unite pana la sfarsitul anului fiscal 2025, dupa cum a informat joi cotidianul Nikkei.


Nissan spera ca reciclarea bateriilor si reutilizarea lor in vehiculele electrice va ajuta la scaderea costurilor de productie pe masura ce pretul metalelor rare creste, a spus Nikkei .


Fabricile ar fi primele unitati de reciclare a bateriilor a companiei construita in afara Japoniei, a adaugat raportul, fara a specifica tara din Europa in care va fi construita fabrica.


Nissan nu a raspuns imediat unei cereri de comentarii a Reuters.


Luna trecuta, compania si-a anuntat eforturile de electrificare, angajandu-se sa cheltuiasca 2 trilioane de yeni (17,53 miliarde de dolari) timp de cinci ani pentru a creste electrificarea vehiculelor pentru a ajunge concurentii intr-unul dintre segmentele cu cea mai rapida crestere pentru producatorii de automobile.


Compania a spus ca intentioneaza sa lanseze 23 de vehicule electrice pana in 2030, urmand trendul anuntat recent de catre cei de la Toyota. .


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA