Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Renault aduce un director VW pe zona de comerciale

Renault a anuntat ca vor aduce un fost direct VW, care sa conduca diviza Renault de vehicule comerciale.



Hans-Jürgen Löw, un fost director executiv VW, a fost anuntat drept noul director al diviziei de vehicule comerciale usoare Renault, dupa plecarea lui Mark Sutcliffe. Löw, care in prezent are 57 de ani, a fost pana de curand directorul de marketing si vanzari pentru divizia comerciala VW, dar si-a inceput cariera tot la Renault, in 1999.


Aceasta miscare vine in campania de consolidare a zonei de autovehicule comerciale Renault, care incearca sa se impuna cat mai mult in aceasta zona. Se lucreaza intens in zona de comerciale electrice (Kangoo Z.E.) si au lansat de curand chiar si o furgoneta electrica pe premisa de last mile, adica o furgoneta special creata pentru a face aprovizionarea magazinelor din centrele oraselor, zone din ce in ce mai restrictive pentru masinile clasice.



Pe langa acestea, Renault continua ofensiva pentru a-si consolida pozitia ca lider de piata, pe langa actiunile de trecut. Actiuni cum ar fi lansarea noului Kangoo dar si trecerea lui Dokker din posesia Dacia in posesia Renault. Da, Dacia Dokker acum este Renault Express Van si chiar am vazut o promotie Rabla cu Express Van.


Un sector profitabil ai putea spune, in conditiile in care per total vanzarile grupului Renault au scazut cu 6.7% in 2021, dar vanzarile de vehicule comerciale usoare au crescut cu 19%, ajungand la 374,824 de unitati. Iar cu aceasta miscare de a aduce un director de vanzari cu experienta vasta pe zona comerciala (domnul Löw a lucrat si pentru MAN), Renault cu siguranta vrea sa isi asigure tronul in Europa.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA