Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Ford Bronco, mina de aur pentru compania Webasto

Webasto planuieste sa construiasca 1 milion de sisteme de acoperis pentru Bronco, care are sase variante.



Sursa: consumerreports.org


Ajutorul oferit pentru Ford in debutul Bronco a fost o provocare majora pentru Webasto. „A fost nevoie de multa energie, nervi si bani”, a declarat CEO-ul Holger Engelmann saptamana trecuta in cadrul conferintei de presa anuale a furnizorului german. El a adaugat insa ca situatia este sub control.


Problema a fost creata atunci cand producatorul Ford a fost fortat sa intarzie productia SUV-urilor, dupa ce problemele de logistica legate de coronavirus au impiedicat capacitatea Webasto de a-si echipa instalatia din Michigan la timp pentru a face acoperisul detasabil al vehiculului, a raportat publicatia Automotive News Europe.


Un alt esec a venit vara trecuta, cand Ford a spus ca trebuie sa inlocuiasca toate acoperisurile hardtop construite pana in acel moment din cauza problemelor de calitate.


Ford continua sa faca tot posibilul sa primeasca suficiente vehicule Broncos pentru a asigura livrarile catre clienti, dar este de inteles ca aceasta intarziere ale livrarilor, se datoreaza deficitului de cipuri. In ciuda acestui fapt, Ford a vandut 13.113 Broncos in SUA in aprilie, cele mai mari vanzari inregistrate de la lansarea sa care a avut loc in iunie 2021.


Sursa: autonews.com


Avand in vedere amploarea contractului Bronco, Webasto trebuie sa actioneze corect in relatia cu Ford. Acordul genereaza vanzari de 2 miliarde de dolari pentru Webasto, pe durata de viata a contractului, de opt ani, din 2018 pana in 2026.


Webasto estimeaza ca Bronco va reprezenta 20% din vanzarile sale totale in regiunea sa din America, care include Canada si Mexic, incepand din acest an si continuand in urmatorii cativa ani.


Webasto planuieste sa construiasca 1 milion de sisteme de acoperis pentru Bronco, care are sase variante, de la soft top-uri la hardtop-uri pana la dual tops.


Pana la sfarsitul acestui an, Webasto va fi investit aproximativ 200 de milioane de euro in proiectul Bronco.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA