Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Great Wall colaboreaza cu Emil Frey pentru a distribui marcile Wey, Ora

Great Wall din China, unul dintre cei mai mari sase producatori auto din tara, a intrat intr-un parteneriat strategic cu cel mai mare grup de dealeri auto din Europa, Emil Frey, pentru a distribui marcile Ora si Wey.



Sursa: manager-magazin.de


Producatorul auto Great Wall si-a anuntat mutarea in Europa la IAA din Munchen anul trecut si de atunci isi pregateste intrarea in Germania, prima sa piata din Europa.


Vanzarile compactei Ora Funky Cat complet electrice sunt programate sa inceapa in Germania in al patrulea trimestru. Brandul premium al lui Great Wall, Wey, urmeaza sa fie lansat si in Germania, unde Emil Frey va introduce SUV-ul hybrid plug-in Coffee 01.


Ambele companii sunt in prezent in „discutii intensive” pentru a extinde cooperarea strategica pentru ambele marci si pe alte piete importante din Europa.


„Pentru Great Wall Motor, aceasta este o piatra de hotar in drumul catre Europa. Acest proiect de cooperare cu Emil Frey stabileste cursul pentru intrarea noastra pe piata si pentru drumul catre clientii nostri”, a declarat Xiangjun Meng, seful pietei europene al Great Wall.


Great Wall a hotarat colaborarea cu Emil Frey dupa ce si-a dat seama ca parteneriatul va oferi noului venit european avantaje considerabile fata de crearea propriei retele de vanzari si service, au declarat surse apropiate companiei intr-un raport al publicatiei Automotive News Europe Automobilwoche.


Prin parteneriat, marcile Great Wall primesc acces la activitatea extinsa de vanzari, service si piese de schimb ale Frey din Europa. In Germania, Emil Frey ofera in prezent 28 de marci; de la Abarth la Volvo, cu aproape toate marcile cunoscute reprezentate in portofoliu.


Sursa: electrek.co


Compania are si experienta in lansarea de noi marci, preluand lansarea de vanzari a marcilor Toyota, Hyundai si Mitsubishi in mai multe tari europene. Anul trecut, 16% din cele 1,2 milioane de vehicule electrice vandute in Europa de Vest au fost livrate din China, arata datele analistului Matthias Schmidt din Berlin.


Cifrele includ Tesla Model 3s si Model Ys exportate de la uzina companiei din Shanghai, impreuna cu Dacia Spring si BMW iX3 construite in China.


Numarul de marci chineze care vand in Europa este de asteptat sa atinga o cifra dubla in 2022, deoarece incearca sa mizeze pe ceea ce se considera un avantaj cheie: un accent pe vehiculele electrice.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA