Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Honda va reduce productia cu pana la 40%

Honda va reduce productia cu pana la 40% la doua fabrici japoneze pentru restul lunii, din cauza lantului de aprovizionare si a problemelor logistice.



Sursa: cars-data.com


Uzinele care construiesc Civic, CR-V, Honda e, Jazz/Fit si HR-V vor fi afectate de reducerile de productie.


Reducerea ar putea fi vazuta ca un avertisment pentru posibilitatea ca producatorii de automobile  sa nu poata creste volumele de productie in a doua jumatate a anului financiar pentru a compensa o afectare cauzata de o lipsa persistenta de cipuri si de intreruperi ale lantului de aprovizionare in prima jumatate a anului.


Uzina de asamblare Honda din Saitama, la nord de Tokyo, va reduce productia cu aproximativ 40% luna aceasta. Fabrica produce modele inclusiv Civic, CR-V si Honda e, conform site-ului Honda.


Doua linii de la fabrica de la Suzuka din vestul Japoniei vor reduce planurile de productie cu aproximativ 20% in septembrie. Fabrica produce modele precum Jazz/Fit si HR-V.


Honda a dat vina pentru intarzierile in primirea pieselor si a logisticii pe focarele de COVID-19 si penuria de semiconductori.


Productia Honda la cele doua fabrici a revenit la normal in iunie, dupa o reducere anterioara, dar producatorul auto a decis sa faca din nou ajustari in urmatoarea luna.


Sursa: motor1.com


Rivalul producatorului Honda si anume Toyota, a ramas optimist cu privire la planul sau de productie, mentinandu-si obiectivul record de productie globala de vehicule de 9,7 milioane pentru anul financiar curent pana la sfarsitul lunii martie 2023, spunand ca perspectivele sale de productie si vanzari se vor imbunatati incepand cu luna august.


Toyota a declarat luna trecuta ca se asteapta sa produca 850.000 de vehicule la nivel global in septembrie si ca incearca sa creasca productia pana in noiembrie, in functie de aprovizionarea cu piese si personal.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA