Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Volvo EX90, conducere autonoma in culori

Volvo va folosi culori pentru a semnala diferenta dintre modul asistat de sofer si ceea ce numeste modul „conducere autonoma nesupravegheata” in nava sa emblematica complet electrica, Volvo EX90.



Sursa: carmagazine.co.uk


Producatorul auto va folosi verde pentru a semnala cand masina este in modul asistat de sofer si albastru/verde cand masina preia controlul conducerii.


Ecranul de afisare de pe volan va folosi verde pentru a semnala cand masina foloseste solutii de asistenta, cum ar fi mentinerea benzii si controlul adaptiv al vitezei de croaziera.


Aceasta culoare, care va fi folosita pe marcajele benzii de circulatie si pe simbolul volanului din coltul din dreapta jos al ecranului, este preluata de la generatia actuala Volvo.


Sursa: europe.autonews.com


Volvo a declarat marti ca obiectivul sau cu EX90 este „de a face tranzitia de la modurile de conducere manuala la cele asistate (si in viitor, conducerea autonoma) in masinile noastre fara efort si intuitiv”.


Volvo a declarat in ianuarie ca va pune conducerea autonoma nesupravegheata disponibila mai intai clientilor din statul american California, inainte de a o lansa pe alte piete.


Lansarea oficiala a asa-numitului Ride Pilot al producatorului auto este in asteptarea verificarii interne de catre Volvo ca este sigur, precum si a aprobarilor de utilizare de la autoritatile locale din diferitele piete.


Volvo testeaza, de asemenea, functiile de conducere autonoma, in Suedia, dar colecteaza si date pentru viitorul sau sistem din Europa si SUA.


Volvo a declarat ca Ride Pilot va fi disponibil ca un abonament suplimentar pentru EX90, care va intra in productie la sfarsitul acestui an la fabrica Volvo din SUA de langa Charleston, Carolina de Sud.


Sursa: arenaev.com


„Ne dorim sa va oferim informatiile potrivite la momentul potrivit”, a spus Thomas Stovicek, seful experientei utilizatorilor la Volvo. „Deoarece masina intelege, de asemenea, imprejurimile si tu mai bine decat oricand, putem crea o situatie si mai sigura prin reducerea confuziei, distragerea si supraincarcarea de informatii.”


Din 21 septembrie, Volvo a lansat detalii despre SUV-ul mare premium, cum ar fi numele sau, caracteristicile sale de siguranta, tehnologia standard etc.


Volvo EX90 este cel mai mare produs nou de debut pentru Volvo de la sosirea lui XC40 in 2017.


Livrarile vehiculului electric top al Volvo, care va inlocui XC90 ca nava amiral Volvo, pe masura ce trece la o marca exclusiv electrica, vor incepe la inceputul anului 2023.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA