Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Arrival, avertizare asupra reducerilor de locuri de munca

Startup-ul de vehicule electrice Arrival a atentionat marti ca s-ar putea sa nu detina suficient buget pentru a-si mentine activitatea pana spre sfarsitul anului viitor.



Sursa: topgear.com


Compania a spus ca a explorat optiuni pentru a aborda criza fondurilor si a sugerat reduceri de costuri care ar putea avea un impact considerabil asupra fortei de munca din Marea Britanie.


Trecerea lui Arrival la „dimensiunea potrivita” vine, de asemenea, pe masura ce isi muta atentia catre piata mai mare din SUA, cu un ochi pe stimulentele din Legea de reducere a inflatiei.


Startup-urile de vehicule electrice care au promis ca vor perturba industria auto cu tehnici si produse noi de fabricatie, se lupta sa tina sub control costurile din cauza problemelor legate de lantul de aprovizionare si a preturilor in crestere la materiile prime.


„Suntem implicati in mod activ in strangerea de capital si am avut cateva discutii preliminare cu cateva dintre parti”, a declarat directorul financiar John Wozniak intr-un apel dupa obtinerea veniturilor.


Ar fi nevoie de aproximativ sase luni pentru ca finantarea sa se materializeze, avand in vedere mediul macroeconomic, dupa spusele acestuia.


Compania, care a inregistrat o pierdere mai mare in trimestrul al treilea, se asteapta sa aiba suficient buget pentru a finanta afacerea in al treilea trimestru al anului viitor.


Sursa: insideevs.com


„Vom folosi numerar in valoare de 330 de milioane de dolari si vom cauta sa asiguram noi fonduri pentru a ne atinge obiectivele in Statele Unite”, a spus CE Denis Sverdlov.


In 2020, compania a primit o comanda pentru 10.000 de autoutilitare electrice de la United Parcel Service, cu optiunea pentru o comanda suplimentara de 10.000 de unitati.


Pierderea neta a Arrival a crescut la 310,3 milioane USD in al treilea trimestru, de la 30,6 milioane USD cu un an mai devreme. Actiunile companiei listate in SUA se tranzactionau la un minim istoric de 36 de centi.


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA