Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Sfat achizitie – Mazda 6 2008

Astazi ii raspundem lui Csizki, care are nevoie de o o schimbare in viata sa, pentru ca are un Mazda 6 care isi arata varsta.



Buna. Sunt pe cale sa-mi schimbi mazda 6 2008 pe o masina mai noua si nici cum nu pot decide, am uit doar le benzinar pentru ca am 70-80% condus in oras in trafic si o data maxim 2 ori fac un drum mai lung de 1000km pe an, am un budget intre 14k-16k si tot spre germania ma uit ca sunt intre mazda 6 2016-17, Cx -5 2016 in sus sau Audi A4 2015 in sus, cum in tara nu gasesc mazda 2.0 benzina.( mazda 3 am gasit dar cu copil mi se pare mic si sedan-ul ).


Ce parere sau sfat de achizitie imi puteti da ?


La cx5 2016 si mazda 6 2016 mi se pare interiorul mult mai frumos la 6 decat la celalalt !



Mazda 6 GJ side 2 aproapemasini

Raspuns



Salutare Csiki,



Personal recomand sa ramai la ce stii, adica Mazda 6 si/sau CX-5 pe benzina. Sunt fiabile, au si putere. Singurele probleme majore la ele sunt vopseaua care pleaca la prima adiere de vant, si ocazional compresoarele de clima (mai rar dar se poate intampla). Altfel nu vad motive ca sa cumperi altceva, doar sa ai foarte mare atentie la samsari pentru ca sunt masini destul de bune si de populare si implicit samsarite. Benzinarele sunt mai putin cautate pentru ca Romanistan si nu avem bani de carburant, asa ca sansele de samsarie sunt mai mici. Dar tot recomand sa verifici masina „din scoarta in scoarta”, dupa cum spunea Dragnea.


Daca mai ai intrebari, poti sa imi scrii oricand!


Succes!




*Intrebat de catre Ioan in data de 21 Mai 2024

**Daca ai vreodata intrebari, poti sa imi scrii pe [email protected]


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA