Aproape Masini

Acum avem si magazin online

BYD va folosi sistemul avansat de conducere autonoma al Huawei in vehiculele electrice off-road

Brandul Fangchengbao de la BYD va fi primul care va folosi sistemul de conducere inteligent Qiankun de la Huawei.




                                                                                                               Sursa: cnevpost.com


BYD a semnat un acord cu Huawei pentru a utiliza sistemul avansat de conducere autonoma al conglomeratului tehnologic chinez in vehiculele sale electrice de teren Fangchengbao, dupa cum a declarat Huawei.


SUV-ul Bao 8 sub marca Fangchengbao va fi primul model BYD care va folosi sistemul de conducere inteligent Qiankun de la Huawei si va fi pus in vanzare la sfarsitul acestui an.


Legatura urmeaza eforturile BYD de a trece la nivel superior, deoarece isi propune sa creasca vanzarile marcilor sale premium Denza, Fangchengbao si Yangwang pentru a imbunatati profitabilitatea.


Cele trei marci au reprezentat doar 5% din vanzarile totale ale producatorului auto in prima jumatate a anului, potrivit datelor de la Asociatia Producatorilor de Automobile din China.


Utilizarea tehnologiei Huawei evidentiaza, de asemenea, presiunea asupra campionului chinez al vehiculelor electrice pentru a-i recupera pe rivali in imbunatatirea configuratiei de conducere inteligenta cu dezvoltarea interna.


BYD a dominat piata de vehicule electrice cu un avantaj semnificativ de cost, datorita asa-numitei sale strategii de integrare verticala, producand singure componentele cheie, cum ar fi bateriile.



                                                                                                                 Sursa: arenaev.com


De anul trecut, compania a investit masiv in dezvoltarea propriului sistem avansat de asistenta pentru sofer (ADAS), angajand mii de ingineri. Inca se bazeaza pe furnizori externi pentru astfel de functii inteligente in modelele de lux, inclusiv utilizarea Momenta ADAS in masinile sale Denza.


Parteneriatul cu Huawei a reflectat, de asemenea, prezenta in crestere a companiei chineze de tehnologie in sectorul vehiculelor electrice ca furnizor major de ADAS.


Audi va folosi, de asemenea, ADAS de la Huawei in vehiculele sale electrice pentru piata din China.

Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA