Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Cum ne pregatim garderoba pentru iarna?

Daca tot am vorbit despre cum ne pregatim masina pentru iarna, ar trebui sa vorbim si despre echipamentul obligatoriu si indispensabil noua oamenilor. Cu alte cuvinte, garderoba pentru iarna. Iata cele mai bune 10 articole vestimentare de care ai nevoie iarna asta, in viziunea distorsionata marca AproapeMasini.



Sursa: answear.ro


Afara se pare ca vine iadul alb, SuperBlog editia aniversara a inceput oficial, Cristi Borcea este in libertate si salveaza natalitatea din Romania, iar iPhone XS se dovedeste a fi o achizitie mai buna decat o garsoniera: costa la fel de mult, dar are 2 camere! In mod evident, traim vremuri interesante, vremuri ce necesita pregatiri. Am vorbit despre cum ne pregatim masina pentru iarna, iar astazi vorbim despre cum sa ne pregatim garderoba pentru iarna, pentru ca am nevoie de haine si pentru ca aceasta este prima proba oficiala Exatlon SuperBlog din acest sezon.


Sursa: answear.ro


Vine iarna. Te asteapta racleta in fiecare dimineata ca sa te simti mizerabil(a) timp de jumatate de ora, inghetand in frig si asteptand ca sa termini de dat cu racleta ca sa te apuci de dat la lopata. E evident ca nu ai sa iesi imbracata intr-o rochie de genul acela. Sau, daca iesi imbracata asa ca sa dezapezesti masina, macar fa-o purtand o piesa din colectiile de rochii elegante disponibile anul acesta. Fii feminina pana la capat. Sa te asiguri in schimb ca asortezi rochia eleganta cu un palton sau o geaca pe masura.


Sursa: Answear Romania Facebook Page


Din primele 2 poze ti-ai dat seama ca nu sunt un Maurice Munteanu al internetului, asa ca voi trece la poze mai artistice din portofoliul online al magazinelor de specialitate. Iar magazin mai mioritic, mai specializat si mai mare decat Answear nu exista. Este ca si cum Cristi Borcea si-ar deschide un site de matrimoniale: ar matura competitia, n-ai avea nicio sansa.


Totusi am deschis articolul cu niste ghete fabuloase, pentru ca in viziunea AproapeMasini ghetele sunt cel mai important articol vestimentar de care ai nevoie in perioada asta. Nu poti vorbi despre garderoba pentru iarna fara a vorbi despre ghete. Nu ma poti convinge nici macar de faptul ca lenjeria intima este mai importanta decat o pereche de ghete.


Ce alte articole vestimentare sunt obligatorii in garderoba pentru iarna, in viziunea AproapeMasini?



  • Am vorbit despre ghete, care sunt pe primul loc in viziunea mea. Cat mai rezistente, cat mai groase, cat mai inalte. Daca esti femeie, sigur gasesti ceva care sa arate si elegant. Daca esti barbat, sigur gasesti o femeie care sa te ajute sa gasesti ceva care sa arate si elegant. Am vorbit si despre importanta unui palton sau a unei geci. Asa ca trecem mai departe la a completa garderoba pentru iarna.

  • Manusile sunt pe locul 3 in ordinea importantei, pentru ca iarna nimeni nu scapa de racleta si de lopata. Daca tot vei da la lopata in timp ce iti aduci aminte intreg vocabularul ofensiv al limbii romane, macar fa-o purtand manusi calduroase si elegante.

  • Neaparat ai nevoie de o ciupilica. Cunoscuta in mediul urban sub denumirea de „caciula„, ciupilica este obligatorie in aceste vremuri friguroase. Plus ca nu mai auzi nimic deci interactiunea sociala scade dramatic, ceea ce este perfect. Asta daca nu alegi o caciula eleganta care va atrage  complimente.

  • Pantaloni si blugi responsabili, gata sa infrunte iadul alb. Din pacate, blugii taiati si gauriti nu te vor ajuta prea mult iarna si nu au ce cauta in garderoba pentru iarna. Plus ca va creste cererea in perioada urmatoare, asa ca fa-ti stocul din timp. Personal sunt fan pantaloni simpli cu snur in loc de curea: comozi si gata de treaba, ramanand si eleganti in acelasi timp. Plus ca daca ai o masina cu tapiterie din piele, esti cam restrans(a) la a purta blugi.




  • Desigur, iarna nu este doar iadul alb si cateodata este posibil sa fie mai cald decat inima fostei tale prietene (sau inima fostului tau prieten). Nu trebuie sa te imbraci mereu ca pentru o expeditie pe Kilimanjaro. Pentru zilele de genul asta, poti merge lejer pe o esarfa sau un fular discret, care sa fie atat elegant cat si util. Pentru ca eleganta si stilul vorbeste despre echilibru din functionalitate si practicalitate.

  • Si pentru ca tot am vorbit despre moda si despre zilele mai calde, poti incerca cu siguranta sa asortezi si o pereche de ochelari de soare. Stiu ca poate suna stupid, dar gandeste-te ca vei cumpara. Daca esti barbat, probabil ca vrei mai multe argumente decat „gandeste-te ca vei cumpara”. Gandeste-te ca vei cumpara ochelari de soare in extra-sezon, deci cu siguranta poti gasi promotii si reduceri.

  • Special pentru doamne si domnisoare, recomand sa va innoiti garderoba pentru iarna cu o vesta noua de blana, pentru acel aspect elegant care defineste feminitatea pe care noi barbatii o admiram si o iubim in fiecare moment.

  • Voi incheia in nota caracteristica AproapeMasini si voi pune pe locul 10 echipamentul sportiv, de la tricouri la colanti (in special colanti pentru doamne si domnisoare). Pentru ca vin si sarbatorile, perioada in care vom manca ca la All-Inclusive in Bulgaria. Ne vom ingrasa, nu vom mai putea purta hainele noi iar singurul raspuns la asaltul sarbatorilor este mersul la sala de fitness. Ia-ti echipamentul din timp, si tine caloriile si kilogramele in plus la distanta.


Sursa: Answear Romania Facebook Page


Iar acum ca ai citit despre top 10 cele mai importante articole vestimentare din garderoba pentru iarna in viziunea AproapeMasini, ramane doar sa iti pui si tu ochelarii de soare, sa iti iei poseta scumpa si sa mergi la cumparaturi. Pentru ca inca mai avem cateva zile la dispozitie pana vine iadul alb.


Tu cu ce vei deschide lista de cumparaturi din sezonul acesta? Rubrica de comentarii te asteapta.


 


Scrie un raspuns
  • Constantin

    2022-11-08 19:50:19

    Blugii reprezinta o parte importanta din garderoba femeii moderne. In ziua de azi, putine sunt doamnele care nu au purtat niciodata o pereche de blugi. Ba mai mult, datorita popularitatii acestor piese de imbracaminte versatila si comoda, in cele mai multe cazuri blugii de dama reprezinta cea mai mare parte din garderoba doamnelor si domnisoarelor moderne. VEZI … https://shopbutic.com/produs/blugi-dama-de-firma-ieftini-online/

  • Stoian Ciprian

    2018-10-10 21:47:48

    Felicitari pentru articol si succes la jurizare! 🙂

  • Adrian

    2018-10-08 19:02:21

    cred ca as dechide lista de cumpaturi cu niste paracetamol, dupa care poate ne mai gandim la niste ghete


CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA