Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Cum sa construiesti o casa folosind testimoniale video

Nu trebuie sa fii George Buhnici ca sa iti poti construi casa visurilor tale. Nu trebuie sa creezi video-uri kilometrice, trebuie doar sa creezi testimoniale video. Iata cum, in articolul de astazi.




Viata reprezinta achizitia de chei: Cheile de la o casa,  cheile de la o masina, cheile de la un birou. Intotdeauna, oricat de spirituali am fi, ne dorim sa ne construim o viata mai buna. Doar ca sunt unele lucruri pe care nu vrem neaparat sa le facem cu mainile noastre. Ca sa construim propria casa ar fi unul din acele lucruri. Preferam sa lucram cu mintea si sa strangem acei bani atat de necesari dar atat de buni pentru ca ne scuteste din a cara saci de Ceresit CM30 si nici nu ne va certa partenera de viata daca geamul va fi montat stramb.


Daca nu esti Chuck Norris ca sa te nasti intr-o cabana construita de tine, atunci vei apela cel mai probabil la ajutor. Dar de unde sa incepi?


Evident ca nu poti sa te uiti pe youtube la tutoriale despre cum sa construiesti o casa, dar poti macar sa te interesezi despre materialele de constructii. Dar aici intervine alta provocare, pentru ca trebui sa te interesezi despre tigla metalica, policarbonat, tabla cutata, profile metalice, panouri sandwich, profile zincate, tevi metalice, teava rectangulara, OSB exterior, placi OSB, rigips, tamplarie PVC ADF, fereastra ADF, WPC (lemn compozit), pavaj, bordura, gresie, faianta, termosistem, polistiren Caparol, piatra naturala, piatra decorativa, vata bazaltica fatada, acoperisuri, sipca metalica, profile decorative, pavaj cauciuc, tapet si tot neamul lor cel Ceresit.


Dupa cum spun si cei de la Luna Amara, „nu stiu cum de mai rezist, in toata nebunia.”



Noroc ca exista in ziua de azi oameni care s-au gandit la nevoile noastre, oameni care s-au gandit ca nu toti ne-am nascut mesteri. Oameni precum cei de la echipa vindem-ieftin.ro, unde tot ce trebuie sa faci este sa pui mana pe telefon si sa iei legatura cu unul din consultantii lor si sa ii lasi sa isi faca magia. Iar daca ai nevoie de incurajari in plus, poti sa vizitezi si sectiunea de recenzii video si sa asculti direct parerile clientilor. La urma urmei, sectiunea de testimoniale video este una dintre cele mai puternice si mai sincere unelte de marketing, care poate lucra atat in favoarea cat si in defavoarea firmei.


Cu ce se diferentiaza cei de la Vindem-ieftin.ro de miliardele de astfel de magazine? De ce nu m-as duce direct la un magazin mare de bricolaj?


Pentru ca ei sunt o casa de comenzi, nu un depozit efectiv. Tu suni, iti spui of-ul, consultantul iti recomanda cea mai buna solutie pentru nevoile si bugetul tau si apoi da comanda catre producator. In felul acesta ai parte de comision minim, consultanta de top si cele mai bune preturi. Marfa este expediata direct de la producator, in ambalajul original. Tu nu mai platesti depozitarea, drumul de la producator la depozit si nici ambalajele suplimentare.


Plus ca nu trebuie sa te mai plimbi din magazin in magazin, iar timpul este mai valoros decat banii. Poti face rost de mai multi bani, dar nu poti face rost de mai mult timp.



Pana la urma, cum imi construiesc o casa de vis folosind testimoniale video ? 


Am spus deja ca prin testimoniale video poti sa afli cele mai sincere pareri ale clientilor, si cu bune si cu rele. Iar o companie care se respecta nu va sterge comentariile si testimonialele negative.


Al doilea argument al afirmatiei este ca echipa Vindem-Ieftin.ro ofera reduceri pentru toate persoanele care trimit testimoniale video referitoare la cumparaturile facute la ei. Tu cumperi, primesti marfa, o descarci/desfaci, faci unul sau mai multe testimoniale video (internetul e mare), il trimiti la ei pe site si la urmatoarea achizitie primesti reducerea.


Sa recapitulam, in cazul in care nu ai inteles: esti platit ca sa cumperi materiale de constructii si ca apoi sa iti dai cu parerea despre el. Daca ai macar o secventa de ADN de roman, vei tresari la partea cu „esti platit ca sa iti dai cu parerea„.


Nu iti da cu parerea in schimb atunci cand vine vorba despre cum se construiesti casa visurilor tale si in special cand vine vorba despre materialele ce trebuiesc folosite. Nu fi roman, apeleaza la profesionisti. 


Scrie un raspuns