Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Pareri : Hyundai i10 I ( 2008 – 2014 )

Hyundai i10 I, acea masina foarte buna pentru pensionari si amatorii de chilipiruri, dar cam atat. Hyundai i10 I – BMW E36-ele masinilor ieftine de oras.



Spun asta in principal pentru ca Hyundai i10 I face legatura dintre Hyundai Getz si Hyundai i10 II, la fel cum si BMW E36 a facut legatura dintre faimosul BMW E30 si bombastikul BMW E46, iar cu asta va urez o seara sex.



Hyundai Getz a fost una din primele masini ale producatorului coreean care a fost lasata balta in porturile Europei. Si a fost o curiozitate auto, fiind pe timpul carierei ilustre una din cele mai ieftine masini de pe piata. O masina excelenta in 20-20 pentru cei care vor ceva ieftin, cu care sa isi transporte fundurile prin oras. Adica, atat de ieftin incat e mai scump sa mergi cu transportul in comun decat cu un Hyundai Getz, atat de ieftin. Genul de masina pentru genul de om care a prins comunismul si e obisnuit sa isi spele hartia igienica si sa o puna la uscat pentru a o putea refolosi. Genul de om care are un carnetel in care isi trece meticulos toate costurile, de la piese la benzina. Are o ciupilica facuta din blana intoarsa de oaie. Face scandal oriunde merge si injura casieritele de prin supermarketuri, ca la casieri n-are curaj sa o arda periculos.


Iar Hyundai i10 I continua aproximativ pe aceeasi linie. O masina care in continuare e ieftina, iar in versiunea de baza primeai airbaguri, aer conditionat, cd player si geamuri electrice fata. Mai pui si faptul ca are schimbatorul pus sus pe bord ca la Transporter sau orice alta duba si ai masina perfecta pentru pensionarul care isi cauta masina. E inaltuta, are schimbatorul pus sus, are toate dotarile necesare puse pe echiparea de baza asa ca nu are sens sa mai dai bani pe alt nivel de echipare si nici nu te indoaie la bani si ti-o permiti de noua. E si mai scurta decat cariera mea la Sephora asa ca o poate conduce efectiv orice pensionar sau pensionara. Si acum ca am ajuns sa scriu despre masini pentru pensionari, pot spune ca si cariera mea in AproapeMasini e cam gata. La revedere domnule prim ministru.



Motoare Hyundai i10 I


Benzina



  • 1.0 MPI de 65 cai – Lansat destul de tarziu pentru Hyundai i10 I, acest motor a venit in 2011 si avea sa devina faimos pe Hyundai i10 II si Kia Picanto ca fiind unul din cele mai bune motoare din zona de delivery. Fiabil, simplu, cu un consum oficial de 6,5 l / 100 de km in mediu urban, aici avem geneza unuia din cele mai bun motoare moderne. Mai trebuie doar sa asteptam generatia a doua de i10, pentru ca acolo venea si cu optiunea de GPL din fabrica.

  • 1.1 MPI de 69 de cai – Te-ai gandi ca un motor de 69 de cai ar fi distractiv, pentru orice contine numarul 69 e distractiv. Dar din pacate aceasta antichitate a fost pensionata de catre normele de poluare, dar tot si-a facut datoria in mod onorabil pe Getz. Dar pe Hyundai i10 I? As merge direct pe benzinarul de 1 litru.

  • 1.2 MPI de 84 de cai – In esenta versiunea in 4 cilindri a motorul de 1.0, acest 1.2 MPI a fost mai degraba motorul standard pe i20 si e bine ca o fost asa pentru ca motorul asta e notoriu pentru un apetit pentru ambreiaje la fel cum am eu apetit pentru Simona Patruleasa, Vadim pentru scandal si Pomohaci pentru…


Diesel


1.1 CRDi de 74 cai – Sigur, e un motor fiabil, fiind in esenta versiunea in 3 cilindri a dieselului de 1.5 de pe Hyundai Accident III, dar esti sigur ca vrei un Hyundai i10 I diesel? Plus ca daca il plimbi doar prin oras ii vei infunda filtrul de particule mai repede DECAT INFUNDA FETELE WC-URILE DIN CORPORATII PENTRU CA ARUNCA TAMPOANELE IN WC SI NU IN COSUL DE GUNOI.



Probleme generale Hyundai i10 I



  • Probleme pe partea de frane pe spate, si asta pentru ca i10 mananca frane la fel cum mananca Gabriela Firea din frigiderul cu carne pe care l-a primit de la bucuresteni pe toata perioada mandatului. Iar daca ai fost pus pe arogante si ti-ai tras frane pe spate pe disc atunci va trebui sa ai grija mare si la etrierele care au tendinta de a se bloca.

  • Radio-urile de pe Hyundai-urile din perioada asta incearca in mod constant sa se conecteze la reteaua satelitara androgin goriliana, alba, sexuala. Astfel, o sa ai de furca mereu cu radio-ul care ba se inchide, ba pierde frecventa ba pierde canalele salvate.

  • Preturile la piese sunt mai mari decat la i30 pentru ca la departamentul de contabilitate de la Hyundai se lucreaza invers. Dar macar i10 e o masina fiabila asa ca vei schimba piesele mai rar decat schimba posesorul tipic de Hyundai i10 I vitezele.



Verdict Hyundai i10 I


Nu e masina de delivery in care s-a transformat generatia a doua de i10 si nici nu e pomana pe care o reprezenta Hyundai Getz. Dar cateodata ai nevoie de un copil de mijloc al modelului, iar Hyundai i10 I e exact asta. Un copil de mijloc. Un rebut social, intr-o tara murdara. Un fabricant de gunoi cu idei noi, actionand ca un porc cand e inconjurat de boi. Tine bani curati langa ciorapi murdari la banca, sparge bani murdari si nu credea ca, canta rap mai bine decat f**e Michael copii si poate sarbatori un esec de proportii.


Ce motoare recomand? Pentru oras recomand clasicul 1.1 MPI de 69 de cai daca nu ai buget si 1.0 MPI de 65 de cai daca ai buget. Da, ai putea merge si pe dieselul de 1.1 si 74 de cai, dar pe un i10? Pe bune?


 


Scrie un raspuns
  • AproapeMasini

    2023-05-15 10:30:28

    Buna Mioara, Sub bancheta spate, unde ai rezervorul, intre rezervor si pompa de benzina. Succes!

  • Mioara

    2023-05-14 21:08:37

    Unde se află filtrul de benzină la această mașină? E fabricată în …2008!

  • Mioara

    2023-05-14 21:04:53

    Mașina este un Hyundai i 10 !

  • Mioara

    2023-05-14 21:02:27

    Unde se află filtrul de benzină, că msub mașină nu l-am găsit.Mașina este fabricată în …2008! Mulțumesc!

  • Mioara

    2023-05-14 20:58:16

    Am un Hyundai i 10 de care nu mă pot despărți! Merg la țară cu el, e drumul rău și nu vreau să uzez mașina nouă… De ceva timp nu mai pornește. Învârte motorul, dă să pornească, dar nu pornește de parcă nu s-ar alimenta cu benzină. Am căutat filtrul de benzină sub mașină, de la rezervor până la motor vdar nu am dat de el. Mă poate ajuta cineva să-mi spune unde se află? Mașina e fabricată în …2008! Mulțumesc!

  • David

    2022-06-27 07:46:24

    Getz este mai cool decat clio2 și mai sigur ,toată lumea zice că getz este o mașină batranicioasă!

  • Mata

    2021-09-09 16:03:34

    Quazimoto, eu nu stiu cine esti dar esti foarte prost taica. Atat.,

  • Manu

    2020-11-17 07:31:04

    Englezii spun că e una dintre cele mai fiabile mașini! Se pișă pe Clio din satelit

  • Gabriel

    2020-11-12 23:45:15

    Ce e asa wow la getz? Un gunoi de mașina, una sub 40 mil nu găsești ok… O bate Clio 2 la fund


CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA