Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Top 69 de masini de cumparat in 2021 – Editia 20000

Ti-a fost dor de dejectiile mele mentale? Si mie. Si uite ca asa a iesit ultimul ebook din seria Top 69 de masini de cumparat in 2021 – Editia de 20000 de euro. Practic, am terminat pe anu asta.



 


Am reușit în sfârșit să termin și ebook-ul ăsta. Ediția finală pentru 2021, cea de 20.000 euro. Sincer mă gândeam să merg și eu la plajă și să mă bucur de timp liber, dacă tot m-am îmbogățit peste noapte sau cel puțin așa crede lumea. Realitatea e că aici fac muncă în folosul comunității iar aceste book este exact muncă în folosul comunității. Dar măcar m-am și distrat pentru că la bugetul ăsta chiar poți cumpăra chestii mișto. Că vorbim despre mașini mai vechi dar cu 1 milion de cai putere, că vorbim de mașini atât de exotice încât primarul din Baia Mare vrea să construiască zid în jurul lor sau că vorbim de mașini noi, atunci când ai până la 20.000 euro disponibili pentru o mașină.


 


Ce aduce diferit ebook-ul de 20.000 euro?


Păi, în primul rând ai mașini care să se încadreze într-un buget de 15.000 și 20.000 euro. Și cu asta aș putea să închid și să plec acasă.


Dar mai sunt câteva diferențe mari față de celelalte ebook-uri.



  • În primul rând am scos categoriile de mașini de oraș și vehicule comerciale, cu doar câteva excepții dar care sunt împrăștiate prin diverse categorii. Asta pentru că mașinile de oraș de obicei nu ajung la 15000 euro, nici măcar de noi și full option. Iar la vehiculele comerciale nu am intrat pentru că personal nu aș da atât pe o dubă. În schimb avem o secțiune nouă de mașini sport, pe lângă mașinile coupe și decapotabilă. Iar acolo criteriile au fost de simple – minim 300 de cai putere.

  • În al doilea rând, în ebookul sau la bugetul tău se simte o scădere a tendinței și apetitului pentru diesel. Se vede că dieselul e muribund, la fel ca și sistemul educațional din Românistan. Așa că dacă ești fan diesel sau Vin Diesel, îți recomand să cumperi și ebook-ul de 15.000 euro pentru că mașinile noi au abandonat motorina, dar eu nu voi abandona niciodată alcoolul!


 


Și cu asta te invit să citești ultimul ebook din acest an, marca Aproape Mașini!


 



 


Cât mă costă acest e-book?


20 de lei și ti-am trimis e-book-ul pe mail. Mai întăi primești mail de confirmare a comenzii și apoi vine al doilea mail în care va fi atașat și e-book-ul.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA