Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Conducatorii Tesla in imposibilitatea de a porni masinile dupa o eroare

Conducatorii Tesla spun ca au fost blocati in afara masinilor dupa ce o eroare a lovit aplicatia producatorului auto. Aplicatia Tesla este folosita drept cheie de catre soferi pentru a-si debloca masinile.



Sursa: Gadget Zone


 


Zeci de proprietari Tesla au postat pe retelele sociale despre faptul ca au primit un mesaj ce continea o eroare in aplicatia mobila si care ii impiedica  sa se conecteze la vehiculele lor.


Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a raspuns personal la o plangere a unui sofer din Coreea de Sud, scriind pe Twitter: „Se verifica”.


Deoarece aplicatia Tesla este folosita drept cheie de soferi pentru a-si debloca si porni masinile, proprietarii au postat o multitudine de reclamatii online despre faptul ca nu isi pot folosi vehiculele.


„Sunt blocat la o ora departare de casa pentru ca in mod normal imi folosesc telefonul pentru a porni masina”, a scris un proprietar pe Twitter.


,,Ne cerem scuze, vom lua masuri pentru a ne asigura ca acest lucru nu se va intampla din nou”, a scris Musk pe Twitter .


Aproximativ 500 de utilizatori au raportat aceasta eroare in aplicatie vineri, potrivit site-ului de urmarire a intreruperilor DownDetector. Cinci ore mai tarziu, au existat putin peste 60 de rapoarte despre aceasta eroare.


,,Totusi, aplicatia nu este singura modalitate de a accesa masinile” , a declarat Stuart Masson, editorul site-ului The Car Expert, pentru BBC.



„Va exista un mecanism secundar pentru a intra sau a iesi din masina dincolo de aplicatie, dificultatea va exista pentru soferi daca nu o au la indemana. Tehnologia face lucrurile convenabile, dar se bazeaza pe un server care nu functioneaza 100% din timp ci poate avea mici intreruperi din cand in cand. “


Profesorul David Bailey de la Birmingham Business School a scris mult despre industria auto. De asemenea, conduce o Tesla si a suferit si acesta o intrerupere a aplicatiei vineri.  „Intr-o oarecare masura, Tesla este  o victima a propriului succes”, a declarat el pentru BBC. „Isi incurajeaza clientii sa foloseasca tehnologia de ultima ora pe care o creeaza si uneori aceasta va merge prost. Desi, desigur, poti folosi o cheie pentru a deschide  masina, instinctul natural al multor soferi Tesla, care cumpara unul dintre cele mai inalte modele de tehnologie de pe piata, este sa se bazeze pe tehnologie.”


 


 


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA