Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Great Wall accelereaza expansiunea sa in Europa

Great Wall a prezentat modele electrice de la marcile sale Wey si Ora la Salonul Auto de la Munchen.



Sursa:Byri


 


Great Wall si-a deschis sediul central european la Munchen, in timp ce producatorul auto chinez isi intensifica planurile de extindere in regiune. Compania intentioneaza sa inceapa sa vanda masini in Europa anul viitor, dupa ce a prezentat un SUV hybrid plug-in de la marca sa Wey si un model complet electric de la marca sa Ora la Salonul auto IAA de la Munchen, in septembrie.


Producatorul auto spera ca infiintarea  biroului va consolida si extinde cooperarea dintre sediul grupului din China si factorii de decizie regionali, precum si furnizori. Aceasta include si investitiile Baoding Great Wall Holding de-a lungul lantului de aprovizionare. De asemenea, Great Wall intentioneaza  sa deschida centre ale brand-ului in Munchen si Berlin in 2022, ca parte a planului sau de a construi un „ecosistem de stil de viata” pentru clientii europeni. Acest accent include nu numai vehicule, ci si servicii de incarcare, servicii de intretinere si reparatii si servicii inteligente de habitaclu.



 


„Lansarea in Europa este o piatra de hotar importanta pentru Great Wall Motor”, a declarat directorul general al Great Wall Motor Europe, Qiao Xianghua, intr-un comunicat. „Avem obiective ambitioase si pentru aceasta piata”.


,,Pasul este necesar pentru ca producatorul auto sa devina o companie de automobile competitive la nivel global”, a adaugat el.


In septembrie, Johnson Qiang, vicepresedintele executiv al Great Wall pentru Europa, a declarat pentru Automotive News Europe ca Ora va incepe vanzarile pe una dintre cele mai mari cinci piete din Europa si anume Germania, Regatul Unit, Franta, Italia si Spania sau intr-una dintre tarile nordice care includ Norvegia, prietenoasa cu vehiculele electrice, precum si Suedia, Finlanda si Danemarca.


Great Wall a produs pentru scurt timp vehicule in Europa, dupa ce a deschis o fabrica in Bulgaria in 2012 pentru a asambla SUV-uri, pickup-uri si masini de oras, doar ca fabrica s-a inchis in 2017.


Strategia companiei in Europa de aceasta data este sa se indeparteze de modelele low-cost si sa vizeze in schimb clientii care ar putea plati mai mult pentru niveluri crescute de tehnologie, urmand strategia celor de la Dacia.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA