Aproape Masini

Acum avem si magazin online

Suzuki ofera noului S-Cross SUV un stil mai indraznet

Noul Suzuki S-Cross are un stil mai indraznet decat predecesorul sau, cu o capota inaltata, faruri si bara de protectie, precum si cu bordura patrata a pasajului rotii.



Sursa:Flickr


 


Suzuki a oferit noului SUV S-Cross un stil mai robust si va adauga un motor hybrid mai puternic anul viitor in comparatie cu sistemul mild hybrid actual de 48 de volti. S-Cross este construit la fabrica producatorului auto din Esztergom, Ungaria, si este vandut in Europa, America Latina, si Oceania. Generația actuala se numeste SX4 S-Cross, dar noul model renunta la denumirea „SX4”. Vanzarile vor incepe in Europa la sfarsitul acestui an, urmand lansari pe alte piete. S-Cross este disponibil in Europa cu un motor turbo pe benzina de 1,4 litri cuplat la un sistem mild hybrid de 48 de volti care adauga cuplu electric de la o unitate generatoare montata in fata. Noul S-Cross are emisii de CO2 de 119 pana la 140 de grame pe km, in functie de optiuni, inclusiv tractiune integrala.


CEO-ul Suzuki, Toshihiro Suzuki, a declarat joi, in cadrul lansarii online a lui S-Cross, ca un hybrid „puternic” va fi disponibil in 2022.


Producatorul auto a descris sistemul ca fiind capabil sa functioneze numai cu energie electrica in timpul pornirii, la viteze reduse, si la mers inapoi. Unitatea motor-generator va fi amplasata in spatele transmisiei, in comparatie cu pozitionarea curenta mild hybrid a Suzuki pe blocul motor. Suzuki nu a spus daca este un hybrid complet de inalta tensiune sau un mild hybrid cu gama extinsa. Noul sistem va fi disponibil mai intai in SUV-ul mic Vitara, apoi in S-Cross.


 


Sursa: Motor1.com


La 4300 mm lungime, noul S-Cross are aceeasi dimensiune ca modelul actual. Dar Suzuki a reinnoit stilul pentru a-i oferi un aspect mai agresiv. Farurile, stopurile, capota si barele de protectie au fost inaltate, grila a fost innegrita, iar ornamentele aparatoare ale rotilor sunt mai degraba patrate decat rotunjite.


In interior, tabloul de bord are o senzatie 3D, cu un ecran tactil „plutitor” de 9 inchi inlocuind ecranul integrat al actualului S-Cross.


S-Cross se evidentiaza fata de concurentii de pe segment prin oferta optionala de tractiune integrala, cu patru moduri: auto, sport, zapada si blocare. Vanzarile SX4 S-Cross sunt mult sub cele ale liderilor de segment, Peugeot 2008 (157.543 vanzari pana in  octombrie), VW T-Roc (153.309) si Renault Captur (136.888).  SX4 S-Cross concureaza, de asemenea, cu propriul Vitara al Suzuki pe segment. Vitara, cu un stil mai sportiv, a depasit S-Cross-ul, cu un volum de 47.862 pana in octombrie, un castig de 36%, potrivit JATO.


In general, vanzarile Suzuki in Europa au crescut cu 20,3%, pana la 163.822 pana in  octombrie. Minicarul Swift ramane liderul marcii in regiune, cu 51.900 de vanzari.


Scrie un raspuns

CE SE INTAMPLA PE aproapemasini.com

CE SE INTAMPLA COMENTATORULE?
ARHIVA