Aproape Masini

Acum avem si magazin online

BMW prezinta berlina electrica BMW i7

Vehicolul electric BMW i7 promite a fi un rival pentru Mercedes EQS si Tesla Model S. O misiune aproape imposibila, dar care nu e jucata de Tom Cruise.



Sursa:AutoMarket


 


BMW a prezentat noul sau BMW i7 complet electric cu imagini cu masina supusa testelor de iarna in Arjeplog, nordul Suediei. Cand se va lansa anul viitor, BMW i7 va fi un rival pentru Mercedes EQS, Tesla Model S si vehiculele de la noii veniti in industrie cum ar fi Lucid .


Vehicolul va fi versiunea electrica cu baterie a noii generatii BMW seria 7, care urmeaza sa fie lansata si anul viitor. Modelul i7 va folosi aceeasi transmisie electrica eDrive de a 5-a generatie precum SUV-ul electric iX .


Un i7 cu motor de provenienta iX ar oferi berlinei 516 CP si o dimensiune a bateriei de 105 kilowati/ora. Probabil ca ar avea o autonomie mai mare decat cei 507 km (315 mile) ale lui iX din cauza profilului mai aerodinamic al lui i7.


BMW a promis versiuni complet electrice pentru fiecare segment de model. „Pana in 2023, vom oferi clientilor nostri cel putin o optiune BEV in aproape toate segmentele noastre de vehicule”, a declarat directorul general Oliver Zipse analistilor la apelul privind veniturile din august. El a spus ca BMW isi propune sa construiasca aproximativ 10 milioane de vehicule electrice in urmatorii 10 ani.


 


Sursa: CAR Magazine


BMW i7 este unul dintre cele patru noi vehicule electrice pe care BMW intentioneaza sa le lanseze in urmatorii doi ani.


O versiune electrica a SUV-ului compact X1 va sosi si anul viitor, cu completari electrice la automobilele din Seria 5 si la SUV-ul compact Mini Countryman, ambele care vor avea loc in 2023. BMW a lansat recent si i4 , un rival al Porsche Taycan si Tesla Model 3.


Pana la sfarsitul anului 2025, compania se asteapta sa fi livrat clientilor aproximativ 2 milioane de vehicule complet electrice, cu o pondere de cel putin 25% din vanzarile totale pana in 2025, ajungand la 10 milioane si cel putin jumatate din livrarile globale pana in 2030.


I7 va fi construit la uzina BMW din Dingolfing, Germania, unde sunt produse Seria 7 si iX.


Similar Articles

Munteanu Ioana

06 December 2021

D'ale Șoselei , Stiri



Scrie un raspuns